Beckenbauer otkrio koji će klub Klopp preuzeti ovoga ljeta: Bit će to bomba koja će sve iznenaditi!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.05.15. | 13:24

Njemačka nogometna legenda Franz Beckenbauer tvrdi da zna koji će klub iduće sezone voditi karizmatični trener Jürgen Klopp.

Klopp je sinoć odradio posljednju utakmicu na klupi Borussije Dortmund nakon čak sedam godina vođenja momčadi, a nije se uspio oprostiti trofejom. U finalu Kupa bolji je s 3:1 bio Wolfsburg.

Još ranije Klopp je odlučio i objavio da napušta Westfalen, zbog sve slabijih rezultata, vlastite potrošenosti, ali i očiglednog gubitka kemije između njega i igrača. Posljednjih tjedana na dnevnoj bazi špekulira se gdje će karizmatični stručnjak potražiti nove izazove, a Franz Beckenbauer tvrdi da zna odgovor.

„Iduće sezone Klopp će voditi Napoli“, kazao je Beckenbauer za njemački Sky Sport, ali nije želio pričati o detaljima.

Međutim, jedan od uvjeta za takvo što jest da Napoli večeras pobijedi Lazio i izbori kvalifikacije za Ligu prvaka. Rimljanima odgovara i remi, a ne uspije li Napoli i pripadne li mu tek utješna Europska liga, teško da će privući Kloppa.

Inače, Napoliju na kraju sezone odlazi Rafa Benitez, i to gotovo sigurno na klupu Reala. Osim Kloppa, potencijalne alternative za njegovu poziciju su Siniša Mihajlović (Sampdoria), Vincenzo Montella (Fiorentina) i Unai Emery (Sevilla).

(Foto: Action Images)


Tagovi

Borussia DortmundNapoliJurgen KloppFranz Beckenbauer

Ostale Vijesti