Bayernova legenda opalila po igraču: Vrijeme mu je da odraste!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.05.15. | 16:07

Legenda Bayerna Franz Beckenbauer je uputio oštre riječi na napadača bavarske momčadi.

Počasni predsjednik bavarskog kluba je opleo po Mariju Gotzeu, kritizirajući njegov rad, a nazvao ga je i djetetom.

Njegove kritike nisu nimalo bezazlene i obzirom da dolaze od Bayernove legende, imaju još više na težini. Čini se da njima nastoji malo 'prodrmati' Gotzea.

„On se ponaša i kreće na travnjaku poput nekog mladog igrača. On se jednostavno prestane kretati kada izgubi duel. Tako se dijete ponaša. A takav način ponašanja se ne uklapa u Bayern. Vrijeme mu je da odraste. U Dortmundu je pokazao što može i mi znamo da je veliki talent, ali još uvijek nešto nedostaje“, rekao je Beckenbauer.

Gotzeu nije trenutno lako u Bayernu. Osim glasina kako bi se mogao vratiti u svoj bivši klub Borussiju Dortmund, nakon uvjerljivog slavlja Barcelone u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka je ispao pravo žrtveno janje.

Poslije utakmice je njegovo uvođenje s klube ocijenjeno kao loša odluka trenera Bavaraca Pepa Guardiole, a nije pomoglo niti veselo 'druškanje' sa sunarodnjakom Marc-Ander ter Stegenom nakon utakmice, kojim je razbijesnio navijače bavarskog kluba.  

22-godišnjak je pomogao Njemačkoj da osvojio naslov svjetskog prvaka, ali oštre kritike u sezoni u kojoj je postigao devet pogodaka u Bundesligi, ne pišu mu svjetlu budućnost na Allianz Areni.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mario GötzeFranz BeckenbauerBayern

Ostale Vijesti