REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Bayern šalje Zvonareka na posudbu, poznato koja četiri kluba su u igri

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 09:42

Može odabrati klub u kojem će igrati Ligu prvaka, može se priključiti trojici Hrvata u Nizozemskoj, a može i svoj put nastaviti u klubu iz Bundeslige za kojeg su igrača čak jedanaestorica Hrvata!

Lovro Zvonarek prošle je sezone ostvario svoje snove. Prvo je debitirao za Bayern u ogledu protiv Augsburga u 19. kolu Bundeslige, da bi onda u 33. kolu upisao svoj prvi start, a isto tako postigao i svoj prvi pogodak u dresu njemačkog giganta. Iako je bez ikakve sumnje Lovro budućnost Bayerna te u klubu o njemu svi imaju samo riječi hvale, čelni ljudi Bayerna procijenili su kako bi za njegov igrački napredak bilo bolje da u nadolazećoj sezoni ode na posudbu u klub gdje će biti standardan prvotimac.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama njemačkog Skya, interes da ga dovedu na posudbu pokazala su četiri kluba – Sporting Lisabon, Ajax, Mainz i Anderlecht.

Lovro sada ima mogućnost izbora, ali prije nego što donese konačnu odluku, zajedno sa svojim timom napravit će detaljnu analizu u kojem bi klubu mogao najviše napredovati. Odlazak u Sporting nudi mu mogućnost igranja Lige prvaka, u Ajaxu bi pak surađivao s trojicom Hrvata (Šutalo, Sosa, Medić), dok bi u Mainzu, klubu čije su boje dosad branila čak jedanaestorica Hrvata (najveći trag ostavio je Vlado Kasalo) mogao još bolje upoznati Bundesligu i samim time biti još spremniji na povratak u Bayern. Anderlecht se također navodi kao opcija, no u ovom trenutku Lovrin odlazak u Belgiju izgleda najmanje realan…

Zvonarek je u Bayern prešao prije dvije godine iz Slaven Belupa za 1.8 milijuna eura. Iako mu je tek 19, već sada je standardan član U21 reprezentacije, a da u njemu vide veliki potencijal u Bayernu su potvrdili potpisavši s njim novi ugovor do 2027. godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lovro ZvonarekBayernposudbaBundesliga

Ostale Vijesti