REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

Bavarska mašina opet melje: Leverkusen popio tri komada već u prvom dijelu, Müller dodao još jedan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.09.22. | 22:18

Bavarci su se htjeli vratiti na pobjedničke staze kako bi se približili opet vrhu Bundeslige, a čini se kako ćemo uskoro opet gledati 'stari' Bayern.

Bayern je otvorio Bundesligu nakon reprezentativne stanke susretom protiv Bayer Leverkusena.

Već u trećoj minuti je bavarska mašina zabila za vodstvo! Jamal Musiala je poslao loptu koju je primio Leroy Sane, a potonji je potom pucao i zatresao mrežu za 1:0. Drugi gol vidjeli smo za 15-ak minuta. I ovaj puta je Musiala sudjelovao u njemu, ali kao strijelac. Dok je bio sam u kaznenom prostoru, vidio ga je iskusni Thomas Müller te mu dodao, a Jamal je zbio u donji desni kut za povećanje prednosti. Ni tu nisu domaćini stali.

Do kraja prvoga dijela utrpali su i treći gol, a sudjelovao je pogodite tko - Jamal Musiala. Ovoga je puta loptu poslao Maneu koji je pucao, a lopta je promijenila smjer pa je Hradecky bio nemoćan i treći put išao po loptu u svoj gol.

Bavarci su se htjeli vratiti na pobjedničke staze kako bi se približili opet vrhu Bundeslige, a čini se kako ćemo uskoro opet gledati 'stari' Bayern.

Ni u drugom dijelu se nisu stale tresti mreže. Sadio Mane je zabio u 56. minut, ali je ubrzo sudac u konzultaciji s VAR sobom odlučio da mu je prethodio faul pa je gol poništen. Imali su i gosti svoju priliku. U 65. minuti Amine Adli je promašio zicer kada je pucao iz voleja nisko po sredini gola, ali je Manuel Neuer bio spreman.

Nisu domaćini odustajali, htjeli su povećati svoju prednost, a nakon što su osvježili svoje redove, do četvrtog gola su i stigli. Zabio je Müller u 84. minuti po sredini gola za velikih 4:0.

Bundesliga, 8. kolo

Petak, 30. rujna

Bayern – B. Leverkusen 4:0

Subota, 1. listopada

Köln – Borussia Dortmund, 15.30

Leipzig – Bochum, 15.30

Eintracht – Union Berlin, 15.30

Wolfsburg – Stuttgart, 15.30

Freiburg – Mainz, 15.30

Werder – Borussia M., 18.30

Nedjelja, 2. listopada

Hertha – Hoffenheim, 15.30

Schalke – Augsburg, 17.30

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

BayernBundesligaBayer Leverkusen

Ostale Vijesti