REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Barcelonin wunderkind out do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.04.22. | 15:56

Nove glavobolje za Xavija

Poraz od Eintrachta u četvrtfinalu Europske lige donio je nove glavobolje Xaviju. Osim što mu u klubu još nisu dali pojašnjenje o 30 tisuća njemačkih navijača koji su zaposjeli tribine Nou Campa, Xavija su sada klupski liječnici informirali kako će do kraja sezone njegova vezna linija biti bez usluga wunderkinda Pedrija. Mladi španjolski veznjak je, naime, morao otići s terena u ogledu protiv Eintrachta, a zamijenio ga je Frenkie De Jong, a sada je ultrazvuk pokazao kako ima rupturu zdanje lože i to znači da je za njega sezona gotova. Dobra stvar u cijeloj priči je što bi Pedri trebao biti spreman za pripreme uoči naredne sezone.

„Obavljeni testovi u petak ujutro pokazali su kako je Pedri zaradio rupturu zadnje lože u lijevoj nozi. Zbog toga neće biti na terenu do kraja sezone“, priopćio je španjolski velikan na svojim službenim stranicama. Iz kluba nisu precizirali kada bi se točno Pedri trebao vratiti na travnjak, ali mnogi španjolski insajderi tvrde kako bi trebao biti na Xavijevoj ljetnoj prozivci.

A ovo nije prva ozljeda ove sezone koja je Barceloninog dragulja izbacila s terena. Koncem protekle godine se također mučio s ozljedom zadnje lože zbog koje je propustio dva mjeseca nogometa, da bi se konačno vratio u siječnju, da bi onda ponudio svoj najbolji nogomet u drugom dijelu sezone.

Španjolski veznjak je ove sezone odigrao 22 utakmice za Barcelonu u svim natjecanjima u kojima je zabilježio pet pogodaka i jedna asist. No više od statistike Pedri je oduševio zrelom igrom, koja uopće ne priliči njegovim nježnim godinama. On će, naime, u studenom napuniti 20 godina.



Tagovi

La LigaBarcelonaPedri

Ostale Vijesti