REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Barcelona se oprostila od Marca Alonsa i Sergiña Desta

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.06.24. | 16:13

Kristaliziraju se pomalo rosteri za narednu sezonu

Marcos Alonso neće nastaviti svoju suradnju s Barcelonom jer ugovor španjolskog braniča istječe 30. lipnja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Barcelona bi željela javno izraziti svoju zahvalnost za njegovu predanost i predanost, te mu želi sve najbolje i svaki uspjeh u budućnosti", objavili su Katalonci na svojoj službenoj stranici.

Lijevi bek napušta Barcelonu nakon dvije sezone u Blaugrani. Stigao je iz Chelseaja 2022. godine i odigrao 45 utakmica te postigao tri gola.

Osim toga, Barcelona i PSV Eindhoven postigli su dogovor oko transfera Sergiña Desta. Barcelona zadržava postotak svake buduće prodaje. Sergiño Dest došao je u Barcelonu 2020. iz amsterdamskog Ajaxa, upisao je ukupno 72 nastupa, 56 kao starter. U tim utakmicama za prvu momčad Barçe, Dest je zabio tri gola i upisao četiri asistencije, osvojivši naslov Copa del Rey u dvije sezone u kojima je bio dio prve momčadi.

Branič privodi kraju svoje vrijeme kao blaugrana nakon što je posljednje dvije sezone proveo na posudbi. U sezoni 2022./23. Dest je bio u AC Milanu, upisao je 14 nastupa prije nego što se pridružio PSV Eindhovenu sljedeće sezone, gdje je upisao 34 nastupa u sezoni 2023./24.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.






Tagovi

Sergino DestMarco AlonsoBarcelonaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti