Foto: Šime Zelić/PIXSELL
Foto: Šime Zelić/PIXSELL

Bara: “Krenuo sam raditi Pukštasa, ali nova Uprava nije mi dala punomoć, pa se više nisam htio miješati”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 08:09

Nikola Kalinić je za Rokasa Pukštasa dogovorio s Parmom odštetu od 7 milijuna eura, ali je Nadzorni odbor Hajduka odbio taj posao

Jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih agenata, Andy Bara, otkrio je da je trebao biti dio izlaznog transfera Rokasa Pukštasa, ali je odustao od toga nakon što je nova uprava došla u Hajduk.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao gost u Podcast Inkubatoru izjavio je da je u dogovoru s Lukšom Jakobušićem trebao dobiti punomoć za transfer, ali nakon što je došla nova uprava taj se posao izjalovio:

“Krenuo sam raditi transfer Pukštasa, ali nova Uprava je po dolasku to počela konstantno odgađati pričama da ću punomoć za igrača dobiti uskoro, što nikada nisam dobio. Imao sam dogovor s bivšom upravom koja je realizaciju njegovog transfera željela prepustiti meni, ali prekinuo sam se uplitati jer sam se bojao da ću ispasti smiješan pred klubovima s kojima inače radim. Nisam imao punomoć i nisam imao razloga nuditi ga okolo”, kazao je Bara.

Mladi Amerikanac litavskog podrijetla bio je blizu prelaska u Parmu na samom kraju prijelaznog roka, ali Hajdukov Nadzorni odbor nije prihvatio ponudu koja je iznosila sedam milijuna eura, a koju je dogovorio od ovog tjedna bivši sportski direktor Nikola Kalinić. Bara je otkrio da nije sudjelovao u realizaciji transfera:

“Parmu sam ja još davno kontaktirao, ali da je došlo do realizacije posla, o kojem se pričalo krajem prijelaznog roka, ja od tog ne bih imao nikakve koristiti jer nisam sudjelovao. Nova uprava nije ispoštovala dogovor koji sam imao sa starom. Čuo sam se s Kalinićem više puta, on mi je nudio da sudjelujem u poslu tako da dovedem dva zainteresirana kluba, ali ja sam mu se zahvalio, poželio mu sreću i rekao mu neka ga prodaju sami”, poručio je na tu temu poznati agent.



Tagovi

Andy BaraRokas PukštasPodcast InkubatorHajdukNikola KalinićLukša JakobušićLjetni prijelazni rok 2024.Parma

Ostale Vijesti