Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Banović: “Po učinku na terenu velika razlika se uopće nije primijetila“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 18:30

Trener Dinamovih juniora nije bio očajan zbog poraza u Salzburgu u Youth ligi

Izgubili su Dinamovi juniori (3-2) u trećem kolu UEFA-ine Youth lige od Salzburga (3-2). Jači su bili igrači Salzburga, brži, okretniji, konačno i stariji, na kraju rezultat možda i ne dočarava razliku između dvije momčadi. Ako znamo da za Red Bull igra stoper, kojega su doveli za 10 milijuna eura iz PSG-a, zatim krilo iz norveške druge lige za 3,3 milijuna, onda to dovoljno govori.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Igrali su visoki presing, napadali dubinu. Dobro smo odgovorili, šteta tog prvog gola na početku i tih idividualnih grešaka, ali možda nas je baš prvi gol natjerao da odigramo takvu utakmicu. Po učinku na terenu nije se vidjela ta razlika.", rekao je Dinamov trener Ivica Banović, koji ipak nije očajavao zbog poraza.

"Kad izgubiš nisi nikad zadovoljan, ali imamo još tri utakmice. Međutim, ne želim pričati o Ligi prvaka, idemo sad u Varaždin pa dalje, želimo pobjedu u svakoj utakmici, jer to je jedini način kad nosiš Dinamov grb."

Sjajan gol iz slobodnjaka zabio je Šunta?

"Da, odličan gol. To se mora opet pogledati, sigurno će mu ostati u pamćenju."

Kapetan Branko Pavić bio je krivac za drugi pogodak Salzburga, krivo je dodao loptu u svom šesnaestercu i domaćini su poveli 2-1.

"Nije da me to izabcilo iz takta, ali znam da sam mogao bolje reagirati. Žao nam je što smo propustili osvojiti taj bod, mogli smo biti konkretniji prema naprijed i oprezniji kod njihovih golova. Ali, imamo još tri utakmice u Ligi prvaka, sve se može stići, nije kraj svijeta."

Kako je bilo igrati protiv igrača, koji su već sad plaćeni milijune?

"Tako ulažu i rade, to im se isplatilo. Imaju i više iskustva u seniorskom nogometu nego svi mi, ali nosili smo se s njima.", kazao je Pavić. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.







Tagovi

Ivica BanovićGNK DinamoRed Bull SalzburgUEFA Youth League

Ostale Vijesti