REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

Balotelli kritizirao Bobana: „Napada s visoka, kao da samo on sve zna, a svi su ostali idioti“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 14:05

Bivši reprezentativac Italije nema dlake na jeziku

Trener Milana Paulo Fonseca pod pritiskom je javnosti i proteklih tjedana govori se o njegovom otkazu, no nakon pobjede protiv Intera u gradskom derbiju 'odbio' je napade, barem do sljedeće utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kritičan prema treneru Rossonera bio i Zvonimir Boban, koji se nakon odlaska iz UEFA-e, vratio na poziciju stručnog komentatora talijanskog Sky Sportsa za Ligu prvaka.

Tako je bivši kapetan Dinama i Hrvatske nakon poraza od Liverpoola u 1. kolu (1-3) komentirao prošlogodišnju prodaju veznjaka Sandra Tonalija u Newcastle, koju smatra pogrešnom, ali iskazao nezadovoljstvo s trenerom te njegovim viđenjem pozicija nekih igrača.

Talijanski napadač Mario Balotelli, koji je trenutačno bez kluba, smatra da takvi komentari nisu primjereni.

“Ne sviđa mi se način na koji Boban govori. Čini se kao da zna sve i da su samo njegove ideje ispravne, a ostali su idioti. Kako je samo drsko reći određene stvari Fonseci, reći treneru kako da radi svoj posao. Tko si ti? Boban napada s visoka. Nije mi problem reći da mi ide na živce. Ako lijepo izneseš svoj stav, to je u redu. U suprotnom, idi k vragu”, rekao je Balotelli. (G)



Tagovi

Mario BalotelliZvonimir BobanLiga prvakaPaulo FonsecaMilan

Ostale Vijesti