Bad Blue Boysi umjesto na utakmicu, u prosvjednu šetnju: Ne prodaje se Svetinja! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.03.18. | 17:46

Okupljanje na Kvatriću u subotu, u 17 sati.

Ove subote s početkom u 17 sati na Maksimiru se igra prvenstvena utakmica između Dinama i Rudeša. Dinamo ima tri poraza u posljednja četiri kola i prednost pred Hajdukom smanjila se na svega šest bodova.

Od ta tri poraza, Plavi su čak dva doživjeli na Maksimiru, prvo su od Hajduka izgubili 0:1, a potom i od Lokomotive, prvi puta u povijesti, s 1:4, a jedan poraz, također s uvjerljivih 1:4, doživjeli su od Rijeke na Rujevici. Jedinu pobjedu upisali su protiv Slaven Belupa na Maksimiru i to s mršavih 1:0.

Ono što je karakteriziralo posljednje dvije Dinamove domaće utakmice, protiv Slavena i Lokomotive, je sramotno mali broj gledatelja. Službeni podaci govore kako je na Slavenu bilo 637 gledatelja, a na Lokomotivi 1009. Ti podaci nam se čine prilično navučeni, da ne napišemo neistini, no čak i da su te brojke istinite, to bi značilo da je na posljednje dvije Dinamove domaće utakmice došlo 1646 navijača! Sramotno, u svakom slučaju.

>> 637 navučenih gledatelja – Dinamo bi i njima trebao zabraniti dolazak

Glavni krivac za takvu sramotnu posjetu je, napisali smo i u komentaru na ranije postavljenom linku, uprava kluba za koju se sumnja da je izvukla ogromne količine novca iz kluba, a nedavno je zabranila maloljetnim navijačima da kupuju ulaznice za navijačku tribinu osim ako nisu u prisustvu roditelja ili imaju potpisanu suglasnost istoga.

>> Boysi uzvraćaju udarac upravi GNK Dinama - U18 navija za U18

Stoga su od odlazaka na stadion odustali oni koji uvijek, bez presedana, dolaze na Dinamove utakmice, neovisno o tome igra li Dinamo protiv Juventusa, Real Madirda ili Rudeša, pada li kiša ili je lijepa proljetna subota. Radi se dakako o Bad Blue Boysima.

Bad Blue Boysi na dan utakmice protiv Rudeša (17. ožujka) slave svoj 32. rođendan, no neće prisustvovati niti na toj utakmici.

Međutim, Boysi ne žele, kao što nikada i nisu, šutjeti. Tako je za subotu, 17. ožujka u 17 sati, u vrijeme igranja utakmice Dinamo – Rudeš, organiziran prosvjednu šetnju od Kvaternikovog trga do Maksimira.

>> Bad Blue Boys: NE PRODAJE SE SVETINJA!

Svi rokovi su davno istekli, svi krediti su potrošeni, Dinamo treba korjenite promjene u upravljačkoj strukturi, ljudi koji vode klub trebaju zaslužiti legitimitet kako bi se zaustavilo upropaštavanje ugleda najvećeg hrvatskog kluba!

Dinamo vrijedi puno više od jedne utakmice, zato pozivamo SVE navijače Dinama da nam se, umjesto na utakmici protiv Rudeša, pridruže u prosvjednoj šetnji od Kvatrića do stadiona jer – NE PRODAJE SE SVETINJA!

17.00, KVATERNIKOV TRG!

BAD BLUE BOYS

(Foto: Screenshot)


Tagovi

Bad Blue Boysi

Ostale Vijesti