Screenshot
Screenshot

Australci 'zapalili' internet, tvrde da Dinamo dovodi Hrvata iz Sydneyja!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 17:05

Australski mediji pišu da je Nicolas Milanović, Australac hrvatskih korijena, vrlo blizu Maksimiru

Sprema li se iznenađenje u Maksimiru? Tako se čini je po informacijama iz Australije. Naime, tamošnji mediji, a pogotovo X (twitter) grupe bliske klubu West Sydney Wanderers, pišu da Nicolas Milanović napušta klub i dolazi u - Dinamo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, radi se o lijevom krilu, igraču koji je protekle sezone zabio devet pogodaka u 25 utakmica za taj australski klub, rođen je 2001. godine. Navijači toga kluba već su se oprostili od njega i poželjeli mu sreću u Dinamu, a na nekim je platformama izašla i cijena, po kojoj bi Dinamo za njega platio 800 tisuća dolara plus 20 posto sljedećeg transfera. Milanović ima i hrvatsko državljanstvo.

Dosad se Milanovića nije spominjalo u Maksimiru, niti je išta nagovještalo da bi Dinamo mogao dovesti igrača iz Australije, pogotovo na tu poziciju, koju bi trebao pokriti Marko Pjaca. A tu je već i Arber Hoxha, može je igrati i Luka Stojković, s obzirom da je sve izvjesnije da Gabriel Vidović neće ostati u Dinamu, njega i ne spominjemo. Vraća se sposudbe i Gabriel Rukavina. Idućih ćemo dana vidjeti koliko je ova priča ozbiljna i hoće li Milanović uistinu potpisati za Modre, zasad u Maksimiru šute, možda je doista riječ o još jednoj 'patki' prijelaznog roka. Ne bi bilo prvi put...(T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

GNK DinamoNicolas MilanovićWest Sydney Wanderers

Ostale Vijesti