REUTERS/Ed Sykes
REUTERS/Ed Sykes

Atletico stiže po Juranovića: "Ako uzmemo cent manje od 30 milijuna eura za njega, opljačkani smo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.06.22. | 18:23

Prema pisanju novinara specijaliziranih za praćenje transfera, Celticu je jasno da je Juranović na izlaznim vratima, da postoje ponude, ali još nisu stigle konkretno na (bijelo-)zeleni stol. Lagana je panika u škotskom velikanu jer im ideja o Juranovićevom odlasku već ovo ljeto i nije najmilija, radije bi se strpili barem do idućeg

Atletico Madrid želi Hrvata, Josipa Juranovića, raspisao se Sky Sports, a potom i ostali na mirnu nedjelju, a onda su krenule provjere. Koliko je to istinito?

Atletico je velik klub i zasigurno Diego Simeone dobro promišlja o svakom igraču kojega dovodi, osobito defenzivnom (haha), a Juranović je upravo tu - doma! Uostalom, već je u reprezentaciji 'smijenio' Šimu Vrsaljka, zašto ne bi i u Atleticu?

Dvadesetšestogodišnji Zagrepčanin iz Dubrave koji se afirmirao u Hajduku imao je odličnu sezonu pod Angeom Postecogluom u Celticu, a Madriđani traže novo rješenje nakon što je Vrsaljku istekao ugovor te odlazi u Olympiacos, a Daniel Wass već ima 34 godine.

No, prema pisanju novinara specijaliziranih za praćenje transfera, Celticu je jasno da je Juranović na izlaznim vratima, da postoje ponude, ali još nisu stigle konkretno na (bijelo-)zeleni stol. Lagana je panika u škotskom velikanu jer im ideja o Juranovićevom odlasku već ovo ljeto i nije najmilija, radije bi se strpili barem do idućeg.

Juranović još ima četiri godine ugovora sa Celticom u koji je stigao u prošlom ljetnom prijelaznom roku, tako da ga Škoti zasigurno neće pustiti za 'sitnu' lovu. Uostalom, osluškujući želje navijača po društvenim mrežama, većina se nada njegovom ostanku smatrajući njegove sposobnosti, ali i karakter nezamijenjivim, a oni koji se ipak mogu pomiriti s njegovim odlaskom kažu:

"Ako uzmemo peni manje od 25 milijuna funti (30 mil. eura, 218 mil. kn, op.a.) za njega, opljačkani smo!"

Do sada je rekordni transfer Celticu bio onaj Kierana Tierneya koji je za 25 milijuna funti, odnosno, 30 mil. eura otišao u Arsenal 2019. godine. Podsjetimo, Juranović je u Celtic stigao za 10 puta manje. Ove je sezone u 41 nastupu postigao šest golova.

No, u lavini komentara, prijedloga, želja i pozdrava, sve je još uvijek na spekulacijama. Prava ponuda se čeka.

(E.G./N.L.)


Tagovi

Josip JuranovićAtletico Madrid

Ostale Vijesti