Ashleya Colea vezali za stolicu pa opljačkali u vlastitoj kući

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.04.20. | 13:12

Ovo mu nije prvi put u karijeri da su ga opljačkali.

Opljačkali su ga 21. siječnja tekuće godine oko deset sati uvečer, a meta je bila njegova kuća u Fetchamu. Policija još tapka u mraku i traži krivce.

“Bilo je to zastrašujuće iskustvo. Lopovi su izgledali profesionalno i točno su znali što rade. Vjerojatno s u razlogom odabrali baš Ashleyjevu kuću, a pljačka djeluje kao da je mjesecima planirana“, objašnjava jedan od svjedoka za Mirror.

Cole je bio vezan za stolicu tijekom pljačke i nije se opirao, nego je surađivao, te je tako prošao bez ozljeda.

“Ashley je jedan od najpoznatijih ljudi u okolici i njegovo imanje izgleda vrlo moderno i sigurno, tako da tko god je ovo učinio, morao je imati dobre informacije. To se dogodilo prije izvjesnog vremena i činilo se kako je policija željela sve sakriti od javnosti jer su nas zamolili da ne pričamo o tome“, rekao je jedan od susjeda bivšeg nogometaša.

Cole, koji trenutno radi kao trener omladinskih selekcija Chelseaja, ima dvoje djece sa suprugom Sharon Kanu, ali ne zna se jesu li i oni bili kod kuće za trajanja pljačke.

Ali Coleu ovo nije bio prvi „rodeo“, naime, prije deset godina njegov stan u Esteru je opljačkan dok je on bio s reprezentacijom. Ranije iste godine, pljačkaši su pokušali provaliti u njegovu vilu Surreyju, u predgrađu Londona, vrijednu 4.500.000 funti u kojoj je živio s nekadašnjom suprugom Cheryl.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ashley ColeChelseaArsenalNogomet

Ostale Vijesti