Action images
Action images

Arminia šokirala Bavarce u ludoj utakmici sa šest pogodaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 22:38

Svjetski klupski prvaci mogu biti zadovoljni osvojenim bodom, jer su dvaput bili u dvostrukom rezultatskom minusu.

Nakon što su prije nekoliko dana postali klupski svjetski prvaci, nogometaši Bayerna očekivali su večeras rutinsku pobjedu protiv slabašne Arminije, momčadi koja se nalazi u crvenoj zoni Bundeslige.

No umjesto rutinske pobjede dobili smo veliko iznenađenje i ljepoticu kola sa čak šest pogodaka. Drugim riječima, dobili smo dvoboj u kojemu Bavarci mogu biti i zadovoljni osvojenim bodom, jer su dvaput bili u dvostrukom rezultatskom minusu.

Na snijegom prekrivenom travnjaku, gosti iz Bielefelda šokirali su domaćine već u devetoj minuti, kada je zabio Vlap. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Osam minute prije poluvremena Arminia je preko Piepera udvostručila vodstvo i najavila moguću senzaciju. Vodstvo od 0:2 pogledajte OVDJE.

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme Lewandowski je prekrasnim pogotkom smanjio na 1:2, no samo minutu kasnije gosti su vratili dva gola prednosti preko Gebauera.

Gol Bayerna pogledajte OVDJE, a Arminije OVDJE.

Međutim, Bayern se nije predavao, punim gasom krenuo je prema naprijed i već u 57. Tolisso je zabio drugi pogodak za svoju momčad, kojega možete vidjeti OVDJE.

Kanađanin Davies je u 70. izjednačio na 3:3 i kada su svi očekivali da će Bayern u preostalih dvadesetak minuta „stvari vratiti na svoje mjesto“, dogodilo se iznenađenje. Točnije, mreže se više nisu tresle.

Pogodak Daviesa pogledajte OVDJE.

Gosti iz Bielefelda režirali su najveće iznenađenje ove sezone i zaustavili pobjednički niz Bayerna, a ovaj bod sigurno će im biti velika motivacija u žestokoj borbi za opstanak.

S druge strane, Bavarci su i dalje vodeći, imaju pet bodova više od Leipziga, ali i određene brige prije dvije važne utakmice. Naime, u subotu gostuju kod trećeplasiranog Eintrachta, a tri dana kasnije čeka ih gostovanje kod Lazija u sklopu Lige prvaka. Sve samo ne lagani raspored.



Tagovi

BayernArminiaBundesliga

Ostale Vijesti