REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Ante Rebić ima novi klub - potpisao za talijanskog prvoligaša!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 22:03

Zločesti dečko hrvatskog nogometa nije dugo bio bez posla.

Hrvatski srebrni reprezentativac Ante Rebić novi je igrač Leccea, objavio je talijanski prvoligaš na svojim službenim kanalima. Rebić (30) je u karijeri igrao za brojne klubove, a najveći dio svoje karijere proveo je upravo u Italiji. Fiorentina ga je još 2013. otkupila od Splita za 4.5 milijuna eura, a na Apeninima je još igrao za Veronu i Milan i z kojeg je prošlog ljeta prešao u Besiktas.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, u Istanbulu se nije naigrao. Klub je napustio nakon svega 23 odigrane utakmice, a navijači Besiktasa su mu prilično zamjerili jer su smatrali da je u njihov klub stigao isključivo radi novaca.

Rebić je u 42 navrata nosio dres hrvatske reprezentacije, prije nego što se, nakon Eura 2020. oprostio od reprezentativnog dresa i to ne u baš najboljim odnosima s izbornikom Dalićem. Za reprezentaciju je zabio tri gola, između ostalog Argentini u 3-0 pobjedi na Svjetskom prvenstvu 2018.

Rebić je u Serie A zabio 29 pogodaka, a lov na 30. otvorit će 31. kolovoza kada Lecce na domaćem terenu dočekuje Cagliari.



Tagovi

Ante RebićLecceSerie A

Ostale Vijesti