Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Ante Čulina sudi Jadranski derbi, Jović u VAR sobi, Zagrepčanin 'fućka' na ogledu Dinama i Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.09.24. | 16:05

Stigli su suci za 8. kolo HNL-a.

Na službenoj stranici HNL-a objavljen je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 8. kola domaćeg prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ante Čulina dijelit će pravdu na Jadranskom derbiju koji se igra u nedjelju, 29. rujna, s početkom u 20 sati, na Rujevici. U VAR sobi bit će Fran Jović, dok je kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca.

U 'gradskom derbiju' između Dinama i Lokomotive glavni sudac bit će Zagrepčanin Toni Dadić. Četvrti sudac na tom susretu bit će Dario Bel, dok će glavnu riječ u VAR sobi imati Riječanin Ivan Bebek.

Prva utakmica kola odigrat će se na Šubićevcu gdje će snage odmjeriti Šibenik i Istra 1961. Taj ogled sudit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, dok je u VAR Sobi Mario Zebec.

U subotu će snage odmjeriti Gorica i Slaven Belupo (17.30), a njihov sraz odsudit će Ante Terzić iz Podstrane. U VAR sobi bit će Ivan Matić iz Osijeka, dok je četvrti sudac na utakmici Mateo Erceg iz Benkovca.

Ogled Osijeka i Varaždina, koji je svojevrsna uvertira u Jadranski derbi (nedjelja, 17.30) sati, sudit će Igor Pajač, dok je četvrti sudac Jakov Titlić. Na tom ogledu u VAR sobi bit će Duje Strukan.

Kompletan popis sudaca za 8. kolo HNL-a pogledajte u nastavku:



Tagovi

Jadranski derbiHrvatska nogometna ligaHNLHajdukHNK RijekaRijekaAnte Čulina

Ostale Vijesti