Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Ante Budimir: “Matanović mi je skupljao lopte, kao što sam ja to nekada radio Modriću”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.09.24. | 18:10

Uoči treninga reprezentacije u Maksimiru, dojmove s okupljanja Dalićeve vrste prenijeli su Marin Pongračić i Ante Budimir

Nogometna reprezentacija u utorak poslijepodne odradit će još jedan trening. U srijedu je prema rasporedu vježbanje na Maksimiru ujutro pa polazak u Lisabon gdje ih dan kasnije čeka ogled s Portugalom. A uoči treninga u Maksimiru, dojmove s okupljanja Dalićeve vrste prenijeli su Marin Pongračić i Ante Budimir.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Osjećam se dobro, iza nas je veliko natjecanje, na kojem, nažalost, nismo ostvarili cilj i teško nam je zbog toga, ali u životu i pogotovo nogometu sve dolazi brzo te je pred nama opet natjecanje koje nam je donijelo puno radosti", rekao je Ante Budimir u uvodu pa se osvrnuo na odlaske Vide i Brozovića.

"Oni su se odlučili oprostiti, ali nismo u krnjem sastavu. Ima i ozlijeđenih, ali zato nas je 23 ili 25 i svatko može dati doprinos. Smjena generacije nije apstraktan, ali je normalan proces u nogometu. Jedni odu, drugi dolaze, važno da je rezultat tu. U Portugalu će biti teško i ne treba uspoređivati tu utakmicu pred Euro".

U napadu je malo gužva. Priključio se i Matanović uz kojeg Budimir veže zanimljivu anegdotu.

"Ne znam ga previše, ali razgovarali smo i iznenadilo me da mi je prije osam godina skupljao lopte u St. Pauliju! Kao što sam ja na Radniku skupljao Luki i Eduardu i Ćorluki kad su igrali za mladu reprezentaciju", nasmijao se Budimir koji se osvrnuo i na početak Primere.

"Mogao bih reći da je odličan početak da je još dva boda iz prvoga kola i još koji moj gol. Ali sedam bodova u četiri kola nije loše", zaključio je Budimir.



Tagovi

Marin PongračićAnte BudimirHNSHrvatska nogometna reprezentacijaVatreni

Ostale Vijesti