Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Photo: Marko Jurinec/PIXSELL

Andrija Balajić uoči Kupa: “Ne predajemo se, Rijeka je favorit, ali...”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 15:56

Klub je za svoje navijače osigurao prijevoz autobusima na kup utakmicu, a u utorak će navijači Bednje put Rijeke navijači krenuti s tri autobusa i dvadesetak osobnih vozila pa su procjene da će petoligaš s tribina Rujevice imati podršku tristotinjak navijača

U utorak, 22. listopada, u 19 sati i 30 minuta, na stadionu Rujevica u Rijeci igrat će se susret osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa između Bednje i Rijeke. Momčad Bednje je domaćin, a Rijeka organizator tog susreta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od trenutka kada su Bednja i Rijeka dogovorili da će se utakmica umjesto na igralištu Kod mosta u Beletincu igrati na stadionu Rujevica, vlada veliko zanimanje među navijačima Bednje za ovaj, inače povijesni susret za klub iz Beletinca.

Naime, Bednja je do sada puno puta igrala u pretkolu i šesnaestini finala hrvatskog Kupa, no sada je po prvi puta uspjela izboriti plasman među 16 najboljih klubova u ovom natjecanju.

Klub je za svoje navijače osigurao prijevoz autobusima na kup utakmicu, a u utorak će navijači Bednje put Rijeke navijači krenuti s tri autobusa i dvadesetak osobnih vozila pa su procjene da će momčad Andrije Balajića s tribina Rujevice imati podršku tristotinjak navijača.

Momčad Bednje nastupit će u Rijeci oslabljena, neigranjem dvojice standardnih igrača. Zbog crvenog kartona iz prvenstvenog susreta s Razvitkom izostat će Marin Mašić, a zbog ozljede u sastavu najvjerojatnije neće biti Mateus Dias Da Silva.

“Njih dvojica su odigrali praktički sve utakmice i daju dimenziju više, ali na njih, na žalost, ne možemo računati. Ostali, koji su bili ozlijeđeni ii virozni, polako se vraćaju. Skemijat ćemo i pronaći najbolju formulu da ostvarimo što je moguće bolji rezultat. Ne predajemo se. Rijeka je favorit, ali ovo je Kup, u kojem su iznenađenja moguća. Igrat ćemo koliko nam dopuste. Svaka momčad ima neku svoju crnu rupu, a vidjet ćemo hoćemo li to uspjeti iskoristiti, a smatram da za to imamo dovoljno moći i kvalitete”, rekao je Draženu Novoelu za Varaždinske vijesti trener Bednje Andrija Balajić. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BednjaHNK RijekaRujevicaRijekaHrvatski nogometni kupRabuzinovo SunceAndrija Balajić

Ostale Vijesti