Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Andrej Kramarić: “Luka nam je inspiracija! Euro? Pa tamo smo domaćini”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 16:34

Napadač Hoffenheima ima sjajnu sezonu iza sebe i pun je motiva uoči početka prvenstva u zemlji u kojoj igra osam i pol godina

Andrej Kramarić, peti najbolji strijelac u povijesti, kako ga je Tomo Pacak predstavio u Rijeci gdje je golgeter Hoffenheima najavio utakmicu sa Sjevernom Makedonijom. Doduše, o tome je bilo najmanje riječi...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Luka je inspiracija. Nešto što nas sve nas drži i gura prema naprijed. Neopisivo je to što on radi. Osvojiš jednom ili dva puta. Pa treći je već čudo a ti osvojiš četvrtu, petu i sad šestu titulu Lige prvaka. Naučio nas je puno, još će nas naučiti. Jednostavno nas tjera da ne odustajemo. Neki dan sam pročitao njegovu izjavu da uživa i voli nogomet. I to te održava spremnim, zdravim i željnim dokazivanja”, komentirao je Andrej Kramarić osvajanje nove Lige prvaka u režiji Luke Modrića. Što se tiče priprema, kaže da je sve odlično. Da je svaki trening na vrhunskoj razini, da su živi, zdravi i veseli.

“Znamo što nas čeka. Najteža skupina na Euru, ali cilj je jasan; proći skupinu. Ostati na zemlji a u nokaut fazi sve je moguće. Odraditi pošteno kao i sve što smo odradili do sada”.

Iza Kramarića je dobra sezona...

“Zadovoljan sam. Bila je specifična, vjerojatno mnogi ne znaju unutarnje detalje kluba, ali sve je pozitivno. Psihički i fizički sam spreman. Osjećam se super, kao da je početak sezone. Maksimalno motiviran i željan”.

Koja je ideja za tu utakmicu?

“Ideja je trenera, ali iz naše perspektive treba odraditi najpoštenije, maksimalno koncentrirano i pobijediti. Svaka utakmica je novo dokazivanje”.

Je l' se Andrej Kramarić vidi kao i Luka da igra vrhunski nogomet blizu četrdesetima...

“Ne volim odgovarati na takva pitanja da ne zacopram nešto. Volim nogomet i mogu se zamisliti. Hoće li tijelo izdržati vidjet ćemo. Osjećam se odlično i ne bi si dao godine... Motiv je tu. Kad znaš da se na papiru bliži kraj, još si željniji. Samo zdravlje za noge i glavu pa ćemo vidjeti...”.

Atmosfera u Njemačkoj će biti vrhunska...

“Očekujemo fantastičnu atmosferu. To je zapravo naše domaće prvenstvo. Svi se veselimo, ali badava ako nismo fokusirani na terenu. Imamo priliku i odličnu atmosferu. Znam Njemačku, osam i pol godina sam tamo”.



Tagovi

Andrej KramarićHNSVatreniEuro 2024

Ostale Vijesti