REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Ancelotti: "Luka je i dalje za mene najbolji i točka!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.09.23. | 20:45

Modrić je izašao u 77. minuti

U dvoboju 4. kola Primere Real je na svom renoviranom Bernabeu svladao gradskog rivala Getafe s 2-1 i ostao maksimalan na čelu ljestvice. Trener Real Madrida Carlo Ancelotti ponovio je svoje povjerenje u iskusni par Luku Modrića i Tonija Kroosa ove sezone, iako je hrvatski veznjak nakon utakmice u kojoj je napokon bio među prvih 11 pretrpio i neke kritike.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvojac je ostao u Madridu uslijed potpisivanja jednogodišnjih produljenja ugovora u Madridu, no priče o mogućem Modrićevom odlasku i dalje nisu tako jednostavno nestale.

Osim toga, i Tonijevo i Lukino vrijeme igranja je smanjeno u prve četiri ligaške utakmice sezone, a danas je hrvatski kapetan ipak startao u utakmici, dok je Kroos ušao u drugom dijelu.

Getafe poveo pogotkom Borje Mayorala u 11. minuti, a Real je poravnao preko Joselua u 47. minuti, nakon akcije koju je pokrenuo Luka Modrić, koji je igrao do 77. minute.

Modrić je izašao u 77. minuti.

Ancelotti je nakon utakmice još jednom naglasio da nema zabrinutosti oko njihovih sposobnosti u veznom redu.

"I dalje su najbolji, s kim da ih uspoređujem? Za mene su najbolji i točka. Oni će i dalje biti vrlo važni, za pozitivne rezultate, ali i kako bi ova mlada momčad mogla pošteno napredovati ”, piše Diario AS.



Tagovi

Real MadridLuka ModrićLa Liga

Ostale Vijesti