REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Ancelotti hvali sjajnog Ukrajinca: "Ovo mu je bila najbolja utakmica otkako smo se upoznali"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.02.24. | 09:33

Talijan je impresioniran...

Nije baš da je Real odigrao briljantno protiv Leipziga, ali pobjeda je ionako jedino što će se pamtiti iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka. Nju je ovjerio Ibrahim Diaz sjajnim pogotkom…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Imali smo mnogo poteškoća, pogotovo na početku prvog i drugog dijela. Mogli smo i bolje, ali mogu izvući nekoliko pozitivnih zaključaka. Mislim da su Nacho i Tchouaméni dobro funkcionirali kao stoperski par, a bili smo opasni i u tranziciji. Mogli smo povećati vodstvo, ali da budem iskren, moglo je završiti i izjednačeno“, sumirao je dojmove Carlo Ancelotti koji je posebno pohvalio vratara Lunina koji fino koristi minute tijekom izostanka ozlijeđenog Thibauta Courtoisa.

„Lunin je odigrao izvrsnu utakmicu, najbolju otkad smo se upoznali. Ranije nije imao minutažu, a sada napreduje. Mislim da će mu to dati samopouzdanje“, rekao je Talijan.

Inače, Lunin je ove sezone skupio 17 nastupa i primio 13 golova. Osam puta je sačuvao čistu mrežu. U karijeri je još branio za Metalist, Dnipro, Zorju, Leganes, Valladolid i Oviedo.



Tagovi

Liga prvakaReal MadridCarlo AncelottiRB Leipzig

Ostale Vijesti