Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Anas Sharbini zbog kazne propustio derbi, njegov trener poručio: „Sada razumijem Matjaža Keka“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 18:01

Nije konkurirao za utakmicu u kojoj je njegova momčad na kraju poražena nakon četiri uzastopne pobjede...

U derbi utakmici petog kola Prve ŽNL između Rikard Benčića i Rječine, u kojoj je domaći sastav u konačnici slavio rezultatom 2-0 (Bašić 33., Baković 90+1.), na terenu nije bilo igrača koji bi sasvim sigurno najviše plijenio pažnju sve do jednog od 150 gledatelja koji su se u subotu okupili na tribinama SRC Belveder.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najbolji nogometaš koji je ikada odjenuo dres Rječine, Anas Sharbini, propustio je utakmicu zbog odluke trenera. Problem je bila nedisciplina…

„Anas je kažnjen zbog nediscipline i zato ga nije bilo u derbiju. Sad razumijem Matjaža Keka“, kratko je za Sportcom poručio Toni Forgić.

Anas Sharbini za Rječinu je ove sezone odigrao četiri utakmice i postigao tri pogotka. Prije povratka u matični klub igrao je za OŠK Omišalj čije boje i danas brani njegov stariji brat Ahmad.

Rječina je usprkos porazu ostala na prvom mjestu s 12 bodova, s tim da im se Rikard Benčić sada približio na samo dva boda zaostatka. U sljedećem kolu Rječina u svojim Dražicama dočekuje Lovran, a hoće li za taj ogled konkurirati i sam Anas, u ovom trenutku je teško predvidjeti… (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK RječinaAnas Sharbini

Ostale Vijesti