Amerikancima konačno došlo iz dupeta u glavu: Rim slavi, Totti potpisuje novi ugovor!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.04.16. | 09:22

Ovakva odluka bila je i jedina razumna, a Princu Rima omogućeno je da se od nogometa oprosti u dresu svoje Vučice kojoj je podario cijelu karijeru. Sve ostalo predstavljalo bi veliku nepravdu.

Rim napokon može odahnuti, Francesco Totti ostaje u Romi i sljedeće sezone! Vijest je to koju javljaju vodeći talijanski mediji, a prelomila je jučerašnja utakmica s Napolijem.

Totti ovaj put nije izvukao Romu asistencijom ili golom kao u prethodne tri utakmice, no njegovim ulaskom s klupe rimski sastav dobio je prevagu u završnici derbija. U konačnici, Totti je sjajnom loptom s očima započeo akciju kojom su njegovi suigrači u 89. minuti slomili Napoli s 1:0 i nastavili ga pritiskati u borbi za drugo mjesto i direktni plasman u Ligu prvaka.

>> Ulazak Tottija opet presudio! Roma opako stisnula Napoli u borbi za Ligu prvaka, Juve novi-stari prvak! (VIDEO)

>> Nekima novac, drugima strast i čast: Kako je Totti opalio šamarčinu vlasniku, treneru i modernom nogometu...

Talijanski mediji pišu kako je Romin legendarni kapetan s osmijehom na licu napustio stadion u društvu supruge i djece, a prenose i znakovitu izjavu klupskog generalnog direktora Maura Baldissonija koji je najavio kako idućih dana treba očekivati službeno očitovanje Tottija i predsjednika Jamesa Pallotte po pitanju novog ugovora.

Također, proteklih 15-ak dana Alex Zecca, Pallottin čovjek od povjerenja, direktno je svjedočio svim Tottijevim čupanjima Rome. Talijani donose informaciju kako će on danas otputovati u Boston, gdje će Pallotti objasniti što se sve događalo u posljednje vrijeme i pojasniti koliki je značaj Tottija za Romu.

Jasno, Pallottu nisu smekšali isključivo Tottijevi golovi, asistencije i bezrezervna podrška koju uživa od strane navijača, nego je napravio i ono što najbolje radi, odnosno što ga poput brojnih drugih američkih gazdi u europskom nogometu najviše interesira – zbrojio dva i dva, te shvatio koliko Roma financijski može profitirati od još jedne Tottijeve sezone.

Ovakva odluka bila je i jedina razumna, a Princu Rima omogućeno je da se od nogometa oprosti u dresu svoje Vučice kojoj je podario cijelu karijeru. Sve ostalo predstavljalo bi veliku nepravdu.  

(Foto: Action Images)


Tagovi

Francesco TottiRomaJames Pallotta

Ostale Vijesti