Reuters
Reuters

Amer Gojak napušta Ferencvaros?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.07.24. | 14:00

Bivši Dinamov veznjak opet na novom početku u Budimpešti, ali čini se da bi ipak mogao promijeniti sredinu

Amer Gojak, BiH reprezentativac i bivši igrač Dinama, dobar je dio prošle sezone bio u drugom planu u mađarskom Ferencvarosu, bivši trener Dejan Stanković, udaljio ga je iz momčadi, cijeli nastavak sezone proveo je na tribini i bilo je izgledno da će Gojak ovog ljega otići iz Budimpešte. Međutim, promijenio se trener, Stankovića je zamijenio Pascal Jansen. I na početku priprema dao priliku Gojaku, a on ju je iskoristio. Zabio je gol u prvom susretu, imao na svim testovima sjajne rezultate, sve je govorilo u prilog njegova igračkog preporoda.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

"Prošao sam kroz težak period, ali ne želim se baviti prošlošću. Ne bi imalo smisla vraćati se na to, dogodilo se ono što se dogodilo Dejanu Stankoviću. Od početka priprema fokusiran sam samo na nove izazove, želim dokazati da je bila greška odustati od mene.”, kazao je Gojak medijima u Mađarskoj.

I u klubu su rekli da će dati novu šansu svima onima, koje je Stanković otpisao, nije Gojak jedini. Ušao je u zadnju godinu ugovora i izgledalo je da će se nametnuti. No, po povratku u Budimpeštu rečeno mu je da klub s njim ne računa dugoročno i da može potražiti novi klub. Uz adekvatnu odštetu, naravno. Trenutno je s Ferencvarosem u Bad Radkersburgu, gdje će čekati rasplet svoje situacije, a tijekom ovog prijelaznog roka mogao bi napustiti Ferencvaros. (T.N.)




Tagovi

Ljetni prijelazni rok 2024.Amer GojakFerencvaros

Ostale Vijesti