Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Alžirac napokon stigao u Zagreb, Stojković i Kačavenda još uvijek nisu Dinamovi, rastu akcije Vidoviću!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.23. | 15:00

Novosti s mercata u Maksimiru, Igor Bišćan mogao bi u ponedjeljak dobiti novog igrača u svlačionici

Yacinne Titraoui, dugo čekani alžirski veznjak, napokon je stigao u Zagreb. Nakon teške administracije, procesa vađenja vize, neki su već posumnjali da se nešto nije u zadnji tren izjalovilo. Štoviše, neki su belgijski portali zadnjih dana Titraouija doveli u vezu s mogućim dolaskom u Charleroi. No, ništa se nije promijenilo, Titraoui će, prođe li u ponedjeljak liječnički pregled, postati novi Dinamov igrač. Vidjet ćemo kakvi su Dinamovi planovi s njim, hoće li ga Bišćan uvrstiti na popis igrača za utakmicu s AEK-om i računati s njim u uzvratu. U svakom slučaju, prođe li liječnički, Titraoui će u ponedjeljak postati novi čovjek u Bišćanovoj svlačionici.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelaznog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

A hoće li to napokon postati i Luka Stojković i Lukas Kačavenda, dvojac iz Lokomotive, čiji se dolazak u Dinamo također pretvara u trakavicu? Stojković je u petak odigrao odličnu utakmicu protiv Varaždina (3-3), bio je dvostruki strijelac, jednom je i asistirao. I time si 'ispisao' vizu za dolazak u Maksimir. Dinamo je Lokomotivi, navodno, ponudio pet milijuna eura za mladi dvojac, što je gotovo isto koliko su svojedobno, ali ne u istom paketu, platili Lovru Majera i Luku Ivanušeca (5,5 milijuna). Izgledalo je da će se sve riješiti već do petka, da će barem jedan od dvojice Lokomotivinih igrača protiv Varaždina odigrati zadnju utakmicu za taj klub, međutim, realizacija se opet oduljila. Kao da su u Maksimiru malo prikočili, kao da im posao s Kačavendom i Stojkovićem nije primaran. Možda su zaokupljeni ponudama za Josipa Šutala, računanjem 'nagrade' od transfera Joška Gvardiola i utakmicom protiv AEK-a. Ili još čekaju odgovor iz Lokomotive, koji, očito, nije stigao. Dinamu se, izgleda, ne žuri.

No, isto tako, stigla je informacija i da u Dinamu još nisu definitivno niti prelomili da žele Lukasa Kačavendu i posebno Luku Stojkovića. Jer, rastu akcije Gabrielu Vidoviću, mladi Hrvat iz Njemačke navodno je u ovom trenutku najbliži dolasku u Dinamo. U Maksimiru iščekuju i Bayernov odgovor za Vidovićev dolazak na posudbu uz pravo otkupa, a možda baš i o tom transferu ovisi što će biti s Lokomotivinim dvojcem.



Tagovi

Yacine TitraouiLuka StojkovićLukas KačavendaGNK Dinamo

Ostale Vijesti