Borna jaksic/PIXSELL
Borna jaksic/PIXSELL

Đalović: “Sad mi je još više žao Olimpije, mogli smo pobijediti Dinamo. Strukan? Jedan od najboljih sudaca“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.09.24. | 23:15

Rijekin trener Radomir Đalović još se jednom osvrnuo na debakl u Ljubljani, pohvalio svoje igrače i najavio pojačanja do kraja prijelaznog roka

Nakon posljednje utakmice 5.kola HNL-a između Rijeke i Dinama, u kojoj je susret okončan remijem 1-1, komentar utakmice na konferenciji za medije dao je trener Rijeke, Radomir Đalović. Odmah je krenuo 'u glavu'.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Poslije onog debakla gdje smo se osramotili, moji igrači su pokazali da je to bila loša večer, ni sami ne znamo što se dogodilo. Radeljić nije trenirao, Fruk isto, Pašalić također, on je pet minuta prije utakmice rekao da može igrati. Odigrali smo pravu utakmicu bili smo i malo bolji od Dinama. Igrali smo protiv jake momčadi, s puno reprezentativaca, koja igra Ligu prvaka. Zato mi je još više žao Olimpije, mislim da ovi dečki pripadaju u to društvo."

Dignula se momčad nakon Ljubljane...

"Puno smo pričali, tražili smo uzroke. Bili smo tri dana u karanteni, dvaput gledali utakmicu. Od igrača sam tražio samo da rade ono što nisu radili u Ljubljani, da su agresivni sto posto unutra i bili su fenomenalni. Nismo dobro ušli u utakmicu, u drugom poluvremenu smo mogli zabiti i drugi, al ida mi je netko ponudio 1-1 prihvatio bih nakon onog u Ljubljani. Ali, na kraju smo mogli i pobijediti."

Slijedi reprezentativna stanka,Rijeka teba još novih igrača?

"Dobro će nam doći pauza, prije svega da igrači odrade, da treniramo i da dovedemo još pokojeg igrača i da budemo konkurentni za sam vrh. Bit će pojačanja, jedna napadač i još jedan ili dva igrača“.

Najkon pauze igrate protiv Gorice.

„Dolazi zatim Gorica, ali imamo vremena da spremimo tu utakmicu, da spremimo igrače, da mogu više trčati i očekujem da i tamo nastavimo s pobjedama“.

Kako je vidio suđenje Duje Strukana?

"On je za mene jedan od najboljih hrvatskih sudaca!"

Komnen Andrić neočekivano je odigrao čitavu utakmicu. I to odlično.

"Krenuli smo s dogovorom da odigra poluvrijeme, a on je išao još i još. I da, odigrao je kao zvijer, svaka mu čast." (T.N.)



Tagovi

HNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti