Screenshot
Screenshot

Đalović: "Miškovićeva odluka da ne prodajemo igrače je bila naš najveći uspjeh, a imamo najbolji kadar u HNL-u"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 19:02

Pomoćni trener Rijeke iznimno je ponosan na svoje igrače

U emisiji Hrvatskog radija Pod stijenama Kantride gostovao je pomoćni trener Rijeke, Radomir Đalović, koji je trenutno u pripremama s vodećom momčadi HNL-a za završni krug domaćeg prvenstva. Đaloviću je treći put u Rijeci i kaže:

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovo je karakterno najbolja momčad u kojoj sam igrao i radio. Bilo bi mi jako žao ako ovi momci ne osvoje naslov. Toliko su povezani i predani, oni to zaslužuju i sigurno se neće predati do zadnjeg kola i dat će sve od sebe. Momci su svojim radom pokazali da to zaslužuju, zajedno s trenerom i svima nama doveli su ekipu na prvo mjesto, najzaslužniji su za sve i nitko im ne može oduzeti nadu i volju s obzirom da su prvi, da su ove zadnje dvije-tri utakmice pokazali da se mogu nositi s pritiskom jer su ostali na prvom mjestu."

Dodao je:

"Posebno je bila bitna utakmica u Koprivnici, jer se išlo na pauzu i bilo je jako važno da pobijedimo, da imamo mir u pripremama ovih 14 dana prije Rudeša. Pokazali su da su pravi i na onako lošem terenu i pod pritiskom prvog mjesta, velika je to pobjeda za nas", kaže Đalović.

Otkrio je što smatra najvećim uspjehom Rijeke:

"Naš najveći uspjeh je bio što su predsjednik Mišković i svi u klubu odlučili da ne prodaju nijednog igrača. Imali smo ponuda za dosta igrača i mislim da je to naš najveći uspjeh. Nama će najbitnije biti da nam svi igrači ostanu, jer imamo izuzetno kvalitetan kadar. Usudim se reći da imamo najbolji kadar u HNL-u", dodaje Đalović. Ističe kako su svi zdravi i željni dokazivanja, a to se itekako vidjelo i protiv Domžala kojega su svladali 6-0 u pripremnoj utakmici u kojoj je bilo čak pet različitih strijelaca.

"U svakoj utakmici neki novi igrač iskoči, mislim da se u ovoj sezoni 15 ili 16 igrača Rijeke upisalo u strijelce, to je naša najveća snaga, kvaliteta i momčadski duh. Nadam se da ćemo tako nastaviti, ostalo je još devet utakmica u prvenstvu i ako Bog da još tri u Kupu i nadam se da ćemo nastaviti ovako i otići do kraja."

Cijeli intervju poslušajte OVDJE.



Tagovi

Radomir ĐalovićHNK RijekaRijekaHNL

Ostale Vijesti