Juventus sprema iznenađenje: Na Modrića ide momak koji je startao u samo 8 utakmica

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.04.18. | 14:13

Trener Juventusa se posebno priprema za hrvatskog nogometaša.

Juventus i Real večeras će odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, prvu međusobnu utakmicu nakon lanjskog finala Lige prvaka. Samim time je pažnja cjelokupne sportske javnosti usmjerena prema Torinu, a dosta je zanimljivo vidjeti tko će zaigrati od prve minute za oba sastava.

Talijanski novinari pišu kako Massimiliano Allegri ima tri dvojbe oko prvog sastava – za poziciju lijevog beka konkuriraju Alex Sandro i Kwadwo Asamoah, za stopera Andrea Barzagli i Stefano Sturaro, a za jednu poziciju u veznom redu Claudio Marchisio i Rodrigo Bentancur.

Nama je posebno zanimljiva ova posljednja dvojba jer je ona vezana za našeg Luku Modrića. Naime, Allegri smatra kako bi zaustavljanjem hrvatskog veznjaka zaustavio i kreaciju Realovog veznog reda pa je sklon opciji da u prvoj postavi zaigra Bentancur, mladi Urugvajac koji ove sezone nije previše igrao, ali koji bi bolje odradio posao 'markiranja' Modrića od starijeg Marchisija. Bentancur je ove godine tek 8 puta bio u startnoj postavi Juventusa, ali Allegri u njega ima maksimalno povjerenje te je izvjesno kako bi ovaj 20-godišnjak mogao večeras biti svojevrsno iznenađenje u redovima 'Stare dame'.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Rodrigo BentancurLuka Modrić

Ostale Vijesti