undefined
undefined

Al Ahly sve bliže Kruni Jurčiću, slijedi derbi na stadionu Pyramidsa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 22:37

Egipatski prvak nastavio nizati pobjede.

Najtrofejniji klub Afrike, ali i svijeta, ako brojimo svajanje velikih domaćih i međunarodnih trofeja, upisao je 11. pobjedu uzastopno i 15. u prvenstvu. Aktualni prvak slavio je kod četvrtog Modern Sporta nakon preokreta s 2-1. Domaćini su poveli preko Ebe u 26., a izjednačio je Ashour u 45. Pobjedu Al Ahlyju donio je Tau u 62.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je u prošlom kolu poslije preokreta svladao Jurčičev Pyramids s 3-2, Al Ahly je u zaostaloj utakmici 17. kola svladao četvrti Modern Sport koji se bori za treće mjesto i plasman u Afričku ligu konfederacija, drugi rang tamošnjeg međunarodnog nogometa.

S ovom pobjedom Al Ahly se Jurčiću približio na pet bodova zaostatka, s time da ima i tri utakmice manje. Dakle, moguća prednost Al Ahlyja je +4.

U idućem kolu očekuje nas novi derbi egipatskog nogometa, Pyramids ovaj put dočekuje Al Ahly u 31. kolu i pobjedom i Jurčić mogao pobjeći +8 uz tri utakmice više.

Ovo je ključni dio sezone, u kojem će se prelomiti prvak. Al Ahly je preživio dvije velike mine, a sada ga čeka treća, 22. srpnja na stadionu Pyramidsa, koji je jučer izborio osminu finala kupa 4-0 pobjedom nad Al Nasrom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al AhlyKrunoslav JurčićFC Pyramids

Ostale Vijesti