Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Aktualni prvak BiH potpisao bivšeg veznjaka Hajduka kao pojačanje prije okršaja s PAOK-om: „Uvjeren sam da nas čekaju brojni uspjesi”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 12:25

Lani je odradio sjajnu sezonu u kojoj je upisao sedam pogodaka i šest asistencija.

Dino Skorup, dijete Hajduka i nekadašnji U19 reprezentativac Hrvatske, nakon sjajne sezone u GOŠK-u iz Gabele prešao je u redove aktualnog prvaka BiH, Borac iz Banja Luke. Skorup je s novim klubom potpisao dvogodišnji ugovor, a po dolasku u klub istaknuo je sljedeće:

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Poznajem dosta igrača i brzo ću se uklopiti. Dobro sam svjestan ciljeva kluba i veselim se novom izazovu u karijeri. Znam da se teškim radom trebam izboriti za svoje mjesto u momčadi i spreman sam na to. Pred nama je duga i naporna sezona, igramo i europske utakmice, a uvjeren sam da nas čekaju brojni uspjesi” rekao je Skorup koji je prošle sezone igrajući za GOŠK upisao sedam pogodaka i šest asistencija u 30 prvenstvenih utakmica.

Skorup je dijete Hajduka, igrao je uglavnom za drugu momčad, a zanimljivo je da je u svoje debiju te ujedno jedinom nastupu za prvu momčad Bijelih u HNL-u upisao asistenciju. Bilo je to u sezoni 20./21. kad je Hajduk u 30. kolu domaće prvenstva odigrao 1-1 protiv Slaven Belupa u Koprivnici, a Skorup je u devetoj minuti asistirao Dimirtovu za vodstvo kojeg je onda u 65. minuti anulirao Krstanović.

Iz Hajduka je odlazio na posudbe u Varaždin, Hrvatski dragovoljac i Šibenik, dok je prošlu sezonu odigrao na visokoj razini u GOŠK-u što je naplatio potpisom za Borac. U novom klubu nosit će dres s brojem šest na leđima, a debi bi mogao upisati na Toumbi protiv PAOK-a u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka (24. srpnja, 19.30 sati).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dino SkorupGOŠK GabelaBorac Banja LukaBiH Premijer ligatransferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti