Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek

Ako svladaju Levadiju, Osječanima vjerojatno slijedi okršaj protiv kluba koji ih je nedavno pobijedio u prijateljskom ogledu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 14:01

Zanimljivo...

Nogometaši Osijeka ovog su ponedjeljka u Nyonu doznali protiv koga će odmjeriti snage u trećem pretkolu Konferencijske lige ako prethodno budu uspješniji u dvomeču protiv Levadije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Potencijalni protivnici Bijelo-plavih bili su PFC Zire (AZE) - FC DAC 1904 Dunajská Streda (SVK), FC St. Gallen 1879 (ŠVI) - FC Tobol (KAZ), Sumqayıt FK (AZE) - Fehérvár FC (MAĐ), FC Baník Ostrava (ČEŠ) - FC Urartu (ARM) te poraženi iz EL Šerif Tiraspol (MOL) - IF Elfsborg (ŠVE), odnosno poraženi iz EL Panathinaikos FC (GRČ) - PFC Botev Plovdiv (BUG), a na kraju će snage odmjeriti s boljim iz ogleda PFC Zire (AZE) - FC DAC 1904 Dunajská Streda (SVK)

Podsjećamo, Osječani će prvo snage odmjeriti s Levadijom u drugom pretkolu Konferecijske lige, a prvu utakmicu (25. srpnja) odigrat će na svojoj Opus Areni s početkom u 20 sati. Uzvrat je sedam dana kasnije, 1. kolovoza u Talinnu na A.Le Coq Areni (18.00).

Zanimljivo, Osijek je prije svega nekoliko dana u gostima odigrao prijateljsku utakmicu protiv slovačkog DAC-a, kluba koji je također dio njihove 'grupacije', te su u tom ogledu upisali 2-3 poraz kojeg je potpisao njihov bivši napadač Ladislav Almaši pogotkom u 90. minuti.

Spomenimo za kraj kako će Hajduk igrati u protiv poraženog iz ogleda Ružomberok - Trabzonspor, dok će Rijeka, u slučaju da Corvinul od njih bude bolji, snage odmjeriti protiv poraženog iz ogleda Milsami - Astana.



Tagovi

NK OsijekOsijekKonferencijska liga

Ostale Vijesti