REUTERS/Alkis Konstantinidis
REUTERS/Alkis Konstantinidis

Ajax šalje Medića na posudbu u Bundesligu, a Šutalu dovodi novu konkurenciju

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 15:13

Medić bi trebao biti dio momčadi protiv Brede danas, što će biti posljednji put na popisu igrača Ajaxa, a Bochum će finalizirati posao sljedeći tjedan

Pao je dogovor Ajaxa i Bochuma oko Jakova Medića! Nizozemski velikan će Hrvata poslati na posudbu, javlja De Telegraaf, a njemački klub navodno će preuzeti cijelu braničevu plaću od milijun i pol eura i pregovarati o opciji otkupa na kraju sezone od tri milijuna eura.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

To znači da je željeni izlazni transfer iz Ajaxa konačno gotov. Naime, nije bila tajna da su se Amsterdamci željeli riješiti Medića kako bi oslobodili prostor u za plaću Daniela Ruganija, kao novog konkurenta Josipu Šutalu. Doduše, ni Medić nije sigurno zadovoljan statusom među Nizozemcima. Ove sezone još nije zaigrao, već je pet utakmica ostao na klupi i želi napustiti klub, iako mu ugovor vrijedi do 2028. godine.

Medić bi trebao biti dio momčadi protiv Brede danas, što će biti posljednji put na popisu igrača Ajaxa, a Bochum će finalizirati posao sljedeći tjedan.

Zanimljivo, baš sada se Ajax na društvenim mrežama pohvalio jednim Medićevim potezom, a navijači su oduševljeni i pišu da mu se treba dati prilika i da mu je vrijednost upravo narasla na 4 milijuna eura, no to čini se, nećemo vidjeti. Objavu pogledajte OVDJE.

Medić je već bio pod ugovorom s raznim njemačkim klubovima. Igrao je za FC Nürnberg, Wehen Wiesbaden i Sankt Pauli. Ajax ga je preuzeo iz potonjeg kluba sredinom 2023. Avantura u Amsterdamu počela je odlično sjajnim golom protiv Heracles Almela, ali je brzo završila neuspjehom. 1,93 visoki stoper odigrao je samo 517 minuta u dresu Ajaxa. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Jakov MedićAjaxBochumLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti