Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

Aeroplanino i službeno postao novi izbornik Turske

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.09.23. | 17:47

Legendarni Talijan će debi imati na Opus Areni protiv Hrvatske!

Pričalo se i pisalo o tome posljednjih nekoliko dana, a sada je napokon postalo i službeno – Vincenzo Montella novi je izbornik Turske.

Bivši talijanski reprezentativac je posljednji angažman imao na klupi Adane koju je vodio dvije godine, dok je prije toga radio kao glavni trener Fiorentine (dva mandata), Seville, Milana, Sampdorije, Catanije i jasno Rome, kluba u kojem je ostavio najveći trag u igračkoj karijeri i u kojem je započeo svoju trenersku karijeru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Montellin dolazak potvrđen je na službenim stranicama turskog nogometnog saveza, s tim da se još čekaju detalji. Kuntz se tako na klupi Turske zadržao dvije godine, a u 20 utakmica upisao je 12 pobjeda, tri remija i pet poraza. Zanimljivo, jedini turski izbornik u ovom tisućljeću s boljim učinkom (broj osvojenih bodova po utakmici) od Kuntza bio je legendarni Fatih Terim.

Inače, legendarni Aeroplanino, kako su ga nazvali talijanski mediji jer je slavio pogotke s raširenim rukama što je podsjećalo na avion, će svoj debi na klupi Turske imati na Opus Areni protiv Hrvatske 12. listopada.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Turska nogometna reprezentacijaVincenzo Montella

Ostale Vijesti