REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Adriano zagolicao maštu: "Zamislite mene i Lukakua zajedno na terenu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.05.21. | 11:22

O ovome, nažalost, možemo samo sanjati

Kažu da se i dan danas negdje začuje jeka „Svi stojimo zbog ovog Brazilca“ na San Siru slavne navijačke obrade posvećene legendarnom Adrianu. I dan danas se tresu grede i stative na travnjacima Serie A zbog projektila koje je slavo ovaj napadač s topom u nozi, a zbog onih koji su završavali u golu krpale bi se mreže.

Adriano je u Inter stigao 2001. godine iz brazilskog Flamenga i odigrao 177 utakmica za Nerazzurre, a tresao je mreže 74 puta. U Serie A nastupao je još u Fiorentini, Parmi i Romi, a ipak najveći trag je ostavio u Interu. Bio je poznat po robusnoj tjelesnoj građi i moćnoj lijevoj nozi, a u nedavnom intervjuu izjavio je da ga sada na njega podsjeća zvijezda Nerazzurra Romelu Lukaku.

„Romelu mi je vrlo sličan sa svih stajališta. Ne samo zbog fizičke snage i lijeve noge, već i zbog poniznosti i vrlo jake povezanosti s obitelji.“, izjavio je Adriano u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

Jednom izjavom dao je navijačima posebno na maštu.

„On je jedinstven i tehnički moćan igrač. Nitko ga ne može zaustaviti. Zamislite na trenutak, ja i on na terenu.“, rekao je i zagolicao maštu navijača.

Otkrio je da su se povezali tijekom poziva na društvenim mrežama.

„Upoznali smo se tijekom lockdowna preko Instagrama kada je Inter organizirao poziv, a prije toga nismo razgovarali. Od tog dana smo se počeli dopisivati, a on govori i portugalski. Moćan je na terenu i nevjerojatan čovjek izvan njega. Ponosan sam što je moj nasljednik.“, zakljkučio je u hvalospjevima o belgijskom napadaču.


Tagovi

InterAdrianoRomelu Lukaku

Ostale Vijesti