Adriano se još jednom vraća nogometu - potpisao za klub iz četvrte lige

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 18:21

„Propustio sam sve. Navijače, radost, sreću kad postigneš gol, ali sada imam priliku sve to vratiti“, rekao je poznati Brazilac.

Adriano je i službeno predstavljen u Miamiju gdje će se vratiti nogometu i obući dres s brojem 10. Novi klub čuvenog 'Imperatora' nastupa u National Premier Soccer League, praktično četvrtom rangu nogometa u SAD-u. Miami United želi dolaskom Adriana dodatno dobiti na popularnosti.

Za Adriana ovo predstavlja posljednju priliku za povratak na pravi kolosijek, ali je na fotografijama izvjesno da još uvijek ima problema s kilažom.

„Osjećam se jako dobro. Morat ću naporno raditi kako bih ponovo bio onaj Adriano od ranije, ali potrebno mi je samo blago poboljšanje kako bih se vratio na teren. To je nekada predstavljalo veliki problem, sada sam uvjeren da neće biti tako. Propustio sam sve. Navijače, radost, sreću kad postigneš gol, ali sada imam priliku sve to vratiti. Želim pokazati svoju vrijednost i biti prvak s Miamijem“, rekao je Adriano. On je, inače, posljednju utakmicu odigrao još u travnju 2014.

Zanimljivo je kako je na tiskovnoj konferenciju prisustvovao i legendarni brazilski desni bek Cafu. No, on se nije odlučio u 45. godini vratiti nogometu već je tu bio jer je za Miami potpisao i njegov sin Wellington. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Adriano

Ostale Vijesti