Adebayor se vraća nogometu - pojavio se klub koji ga želi angažirati

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.01.16. | 18:41

Emmanuel Adebayor bi mogao dobiti novi angažman u nastavku sezone.

Togoanski napadač se odlučio odmarati nakon što mu je Tottenham uručio otkaz. Prije toga je Adebayor tvrdoglavo od Spursa tražio, a na kraju i dobio, isplatu ugovor do posljednjeg centa. Svaki tjedan mu na račun sjeda plaća od oko 140 tisuća eura, a da pri tom uopće ni ne trenira. Dapače, vrijeme provodi uglavnom u Togu uživajući u svim blagodatima koje je zaradio tijekom karijere.

No, kako Adebayor s 31 godinu još dosta toga može dati ozbiljnom nogometu, tako tijekom cijelog ovog razdoblja nije nedostajalo zainteresiranih klubova za njegovim angažmanom oko kojeg su stvari jasne – tko može pokriti plaću koju dobiva os Tottenhama, taj može računati na ovog napadača.

Izgleda da se za takvo što odlučio Crystal Palace. Njihov trener Alan Pardew potvrdio je da je Adebayor u kombinacijama za dolazak u njegov klub.

On je definitivno igrač kojeg razmatramo. Treba nam napadač, bilo da ga kupimo ili dovedemo na posudbu, a i Adebayor se nalazi među kandidatima. Trebamo donijeti odluku je li on pravo rješenje za nas, a i on treba vidjeti želi li doći u Crystal Palace“, prenosi Guardian riječi Pardewa.

Crystal Palace stoji dobro u aktualnom prvenstvu. Nakon 21 kola su 8. na tablici, a mjesto koje vodi u Europu im bježi 4 boda.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Emmanuel Adebayor

Ostale Vijesti