Adebayor našao novi klub! Maradoninim stopama...

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.10.16. | 20:37

U posljednje vrijeme 32-godišnjak je održavao formu u domovini, a kada mu je ponestalo europskih opcija, odlučio se za selidbu na Bliski istok.

Emmanuel Adebayor je dugo čekao na pravu ponudu i izgleda da ju je konačno dočekao. Francuski i engleski mediji javljaju da će iskusni napadač uskoro potpisati ugovor s klubom Al Wasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Najpoznatiji nogometaš iz Togoa dolazi kao slobodan igrač. Prethodnih tjedana Adebayor se nadao nekom angažmanu u Europi, pregovarao je s Lyonom, povezivali su ga i s Napolijem, ali očigledno nitko nije bio toliko zagrijan da angažira kontroveznog centarfora.

Zato ga je uzeo Al Wasl, koji je najpoznatiji po tome što ga je nekoć vodio Diego Maradona, ali je trenerska avantura legendarnog Argentinca trajala tek nekoliko mjeseci.

Adebayor će svakako postati najveće nogometno ime koje će zaigrati za Al Wasl, a nema sumnje da će i financijski dobro proći. Inače, u posljednje vrijeme 32-godišnjak je održavao formu u domovini, a kada mu je ponestalo europskih opcija, odlučio se za selidbu na Bliski istok. Adebayorova namjera je da igranjem za Al Wasl ostane u formi do Kupa Afričkih Nacija koji se igra početkom iduće godine u Gabonu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Emmanuel AdebayorAl WaslDiego Armando MaradonaUjedinjeni Arapski Emirati

Ostale Vijesti