Szczesny: Više sam naučio za četiri mjeseca pod Spallettijem nego za 10 godina u Engleskoj

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.05.16. | 18:54

Poljski golman ponovo bez dlake na jeziku...

Možda nije blizu najboljih golmana Europe, ali kad Wojciech Szczesny priča – onda priča bez dlake na jeziku. Tako je bilo i u njegovom posljednjem intervjuu za talijanski Tempo, u kojem je silno nahvalio trenera Rome Luciana Spallettija, ali i uputio indirektnu kritiku Arsenalu s kojim je i dalje pod ugovorom.

Iza poljskog vratara je dobra sezona na posudbi u Romi, međutim njegova budućnost je neizvjesna, nakon što je na Olimpico prije nekoliko dana stigao brazilski reprezentativac Alisson.

„Znam gdje ću igrati sljedeće sezone, ali neću vam reći“, ostaje zakopčan Szczesny.

No, dojam je da bi Poljak mogao ostati u Rimu. Čini se da je to i njegova želja, jer silno je nahvalio momčad i prije svega trenera Spallettija.

„Ako ostanem u Romi imat ću priliku nastaviti rasti i napredovati. Ako se vratim u Arsenal ovo iskustvo će mi svakako biti od koristi. U ova četiri mjeseca pod Spallettijem naučio sam više nego za 10 godina u Engleskoj. On puno pažnje posvećuje igri nogom. Jednom smo više od 45 minuta trenirali samo na 'bekovskoj'. Odlično se slažem i s trenerom vratara Nannijem. On je veliki profesionalac i nikad mi nije dosadno.“

Bude li Roma željela zadržati Szczesnyja, novu posudbu morat će platiti 3.000.000 eura. On se pokazao dobrim rješenjem na golu, navijači su ga zavoljeli, a nakon iduće izjave bit će im još draži...

„Totti? Ako u nogometu postoji Bog, onda je Totti prilično blizu tom statusu“, zaključio je Szczesny.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Arsene WengerArsenalFrancesco TottiRomaWojciech Szczesny

Ostale Vijesti