TIPOVI DANA: Nizozemci moraju pobijediti, zicer od 2,43 krije se u tenisu

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 03.09.17. | 12:27

Donosimo nekoliko prijedloga za danas, 3. rujna.

NIZOZEMSKA - BUGARSKA (pobjeda i 3+ golova, tip 1 i 3+, tečaj 1,67)

Nizozemcima je voda došla do grla, četvrti su u skupini, Bugarska je dva boda ispred njih i danas jednostavno moraju dobiti. Svi znamo kakva imena imaju u momčadi, kvalitetni su, ali ne igraju dobro. To se mora promijeniti i sigurni smo kako će danas u alarmantnoj situaciji slaviti pa makar i na individualnu kvalitetu.

MAĐARSKA - PORTUGAL (pobjeda i 2+ golova, tip 2 i 2+, tečaj 1,72)

Portugalci su drugi u skupini iza Švicaraca i nemaju pravo na kiks ako žele dohvatiti direktan plasman na Mundijal. Mađari su iza njih, van kombinacija i Portugal danas jednostavno mora ići na čistu pobjedu, nemaju prostora na kiks. Jasno je kakvu kvalitetu posjeduju i ne bi smjelo biti problema oko njihove pobjede.

FINSKA - POLJSKA (ishod utakmice, tip 1, tečaj 1,65)

Poljaci su dobili Island i izgubili od Slovenije, a od njih je izgubila i Finska. Ipak, oni imaju dosta više kvalitete od njih, srušili su jednu Francusku na otvaranju turnira i morali bi danas doći do svoje druge pobjede. Nema previše detalja ni mudrovanja, Finska je bolja reprezentacija, a tečaj koji se nudi na njihovu pobjedu je predobar da bi ga se propustilo.

CSKA MOSKVA - NOVOSIBIRSK (utakmica i golovi, tip 1 i 0-5, tečaj 1,82)

Armija je odlično krenula u prvenstvo, igraju dobro, imaju četiri pobjede u nizu, a danas ih čeka i peta. Dovoljno je reći da su kroz ljeto kupili trojicu najboljih igrača Sibira koji je prije dva dana poražen na gostovanju kod slabašnog Slovana, a još će gore proći ovdje u Moskvi. CSKA je dvaput dobio Sibir u predsezoni, oba puta s velikom razlikom.

MAGNITOGORSK - BARYS (utakmica i golovi, tip 1 i 0-5, tečaj 2,80)

Magnitka ne izgleda najbolje na startu prvenstva, dok je Barys solidno krenuo. Ipak, razlika u kvaliteti je ovdje velika i domaćini moraju ići na pobjedu u ovom dvoboju. Magnitka je izbacila Barys s 4:0 u playoffu prošle sezone, to je dovoljan dokaz koliko su bolji i kvalitetniji od njih. Ovo bi morala biti jednosmjerna ulica.

QUERREY - M. ZVEREV (pobjeda i zbroj gemova(40,5), tip 1 i više, tečaj 2,65)

Querrey igra sjajno na betonu, najavljivao je i prije US Opena da će biti opasan, a ovdje svojim servisom može napraviti jako puno. Stariji Zverev je iznenađenje, prošao je umornog Isnera, ali danas bi mogao biti kraj za njega. Umorniji je, igrao je dva meča po pet setova, a i njegove mogućnosti na ovoj podlozi su manje od Querreyevih. No, ne očekujemo lagan meč i svakako bi moralo biti barem 4 seta.

ŠARAPOVA - SEVASTOVA (pobjeda i zbroj gemova(21,5), tip 1 i manje, tečaj 2,43)

Nije Sevastova loša, ali na betonu nije ništa posebno i protiv Šarapove koja je uhvatila jako dobar ritam nema baš neke šanse. Ruskinja ima šanse pa čak i otići do kraja ako joj se poklopi, a današnju prepreku morala bi lako preskočiti. Izbacila je Halep što znači da je na svojih 100 posto i to bi danas morala potvrditi. Razlika u mogućnostima je velika.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Tipovi danakladionicatipovi

Ostale Vijesti