Germania
Germania

GERMANIA URUČILA DONACIJU OD TRI TISUĆE EURA HRVATSKOJ GORSKOJ SLUŽBI SPAŠAVANJA

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 14:37

Germania čestita svojim zaposlenicima koji su sudjelovali u ostvarenju ove donacije, a Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja želi nastavak uspješnog djelovanja na ponos čitavoj zajednici.

Humanitarna EURO utakmica završila je pobjedom Germanijih prognozera nad bivšim Vatrenima rezultatom 6:5, a ostvarenu donaciju namijenili su za HGSS.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U okviru društveno odgovornog projekta „Humanitarna EURO utakmica“ novinari Germanijaka pojačani kolegama iz korporativnih poslova i marketinga šest puta su bili bolji od svojih prognozerskih suparnika iz ekipe Classic Hrvatska. Tim uspjehom šest puta su zaradili iznos od petsto eura, a za primatelja te ekipne donacije odabrali su HGSS.

Hrvatska gorska služba spašavanja je nacionalna, dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga javnoga značaja. Njezini su osnovni ciljevi sprječavanje nesreća, spašavanje i pružanje prve medicinske pomoći u planini i na drugim nepristupačnim područjima i u izvanrednim okolnostima kod kojih pri spašavanju i pružanju pomoći treba primijeniti posebno stručno znanje i upotrijebiti tehničku opremu za spašavanje u planinama, a u svrhu očuvanja ljudskog života, zdravlja i imovine. Riječ je o neprofitnoj udruzi koja obavlja djelatnosti od interesa za Republiku Hrvatsku i koja okuplja gorske spašavatelje koje pokrivaju cijelo područje Republike Hrvatske.

U prostorijama HGSS-a dočekao nas je Rene Tonkli, pročelnik Komisije za spašavanje na vodama. „Osim spašavanja i pružanje prve pomoći unesrećenima na nepristupačnim područjima, veliku pažnju HGSS posvećuje edukaciji i prevenciji, odnosno sprečavanju i izbjegavanju nesreća na nepristupačnim terenima. Višektrano smo dobili nagradu za najboljeg EU providera, kao i nagrade za najbolje intervencije na terenu. Ne čudi stoga da je sve veća potražnja za naše tečajeve u susjednim zemljama kao i u zemljama regije“, izjavio je Tonkli.

Donaciju je u ime Germanije uručio Domagoj Dananić, izjavivši pritom: „U čitavoj javnosti kontinurano je prepoznata izvrsnost djelovanja Hrvatske gorske službe spašavanja. Stoga nam je kao društveno odgovornom poduzeću veliko zadovoljstvo podržati nesebične napore i neumorni rad koje svakodnevno ulažu svi članovi službe.“

Germania čestita svojim zaposlenicima koji su sudjelovali u ostvarenju ove donacije, a Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja želi nastavak uspješnog djelovanja na ponos čitavoj zajednici.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitarachumanitarna akcijaHumanitarna utakmicadonacijaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti