Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 3-4: Dvije šokantne utakmice presudile pobjednika sedme runde

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 09:42

Nakon što je Germanijak drugi put vodio dva razlike, momčad bivših hrvatskih nogometnih reprezentativaca opet se 'vratila u utakmicu'

Germanijak je furiozno otvorio ovu humanitarnu utakmicu protiv momčadi Classic Hrvatska. Alen Lesički i Ižak Ante Sučić 'nadigrali' su Darija Krešića i Sašu Peršona za vodstvo 2-0. No, Nikola Jerkan protiv imenjaka Lipovca, a potom i Zoran Vulić protiv Dražena Kuzmanića vraćaju stvari na početak. Dva izgubljena listića bila su poziv Germanijacima da se trgnu. Tomo Ničota je potom suvereno svladao Jerka Leku, a četvrtu pobjedu Germanijaku donio je Domagoj Dananić, specijalist korporativnih poslova Germania Sporta, nad hrvatskim ex-reprezentativcem, Đakovčaninom Miroslavom Bičanićem. Međutim, trnuli su se ponovno bivši Vatreni, pa je tako Jurica Vranješ ‘za dlaku’ nadvisio Ivana Mušleka, smajivši ukupni rezultat na 3-4.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sraz bivšeg reprezentativca (26 nastupa) i Germanijakova novinara presudile su dvije utakmice: Škotska – Mađarska i Hrvatska – Italija. Obojica su pogodili svoje tipove, no Vranješ je igrao x2 na Mađare, dakle da Škoti neće pobijediti, za što je tečaj bio 1,60, a Mušlek da neće pasti više od tri gola (1,36). Što se, pak, druge, nama najbolnije utakmice tiče, obojica su vjerovala da Italija neće pobijediti, što se i dogodilo, no na našu žalost Hrvatska je s tih 1-1 najvjerojatnije ispala s Eura: Vranješ je igrao 1x za što je tečaj bio 1,59, a Mušlek 1x uz 0-3 gola, za što je tečaj bio 1,80. Kad se pomnože ti dobitni tečajevi, ukupni Vranješov pogođeni je 2,544, a Mušlekov 2,448, što znači da je tim Classic Hrvatska dobio sedmu rundu.

Spomenimo i što su obojica promašili: pobjedu Njemačke nad Švicarskom (tečaj 1,80), završilo je 1-1 te pobjedu Španjolske nad Albanijom s najmanje dva odnosno tri pogotka na toj utakmici (završilo 0-1).

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je pogođeni tečaj Jurice Vranješa bio 2,544, Germania će donirati 254,4 eura Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek. Ivan Mušlek je, pak, pogodio tečaj 2,448, pa će Germania uplatiti 244,8 eura zakladi Volim Križevce.

Osim navedenih pojedinačnih, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski, po 500 eura za pobjednika pojedinog kola. Tako je Germanijak dosad skupio 2000 eura, a Classic Hrvatska je nakon 500 Vranješovih eura na 1500. Za Classic Hrvatsku ‘osvajači’ su, ponovimo, Jerkan, Vulić i Vranješ, a za Germanijak Lesički, Sučić, Ničota i Dananić.

Na ovaj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici, a svakako ne treba zaboraviti da listiće koje vidite u okršaju Classic Hrvatske i Germanijaka možete i vi odigrati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 


Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarni listićhumanitarna akcijagermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti