Classic Hrvatska - Germanijak 2-4: Dananić pogodio sva četiri para, 'domaćini' povećali prednost

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 23.06.24. | 09:08

Nakon što su se Classic Vatreni vratili iz zaostatka od 0-2, Germanijak je ponovno pobjegao na dva razlike...

Germanijak je furiozno otvorio ovu humanitarnu utakmicu. Alen Lesički i Ižak Ante Sučić 'nadigrali' su Darija Krešića i Sašu Peršona te je Germanijak poveo s 2-0. No, Nikola Jerkan protiv imenjaka Lipovca, a potom i Zoran Vulić protiv Dražena Kuzmanića vraćaju stvari na početak. Dva izgubljena listića bila su poziv Germanijacima da se trgnu. Tomo Ničota je potom suvereno svladao Jerka Leku, a četvrtu pobjedu Germanijaku donio je Domagoj Dananić, specijalist korporativnih poslova Germania Sporta, nad hrvatskim ex-reprezentativcem, Đakovčaninom Miroslavom Bičanićem.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, treba napomenuti kako je Bičanić odigrao jako dobru 'humanitarnu utakmicu'. Pogodio je da Ukrajina neće izgubiti od Slovačke, da će na utakmici Gruzija - Češka obje reprezentacije zabiti gol te da će na dvoboju između Belgije i Rumunjske pasti najmanje dva pogotka. Jedini promašaj bio mu je utakmica između Turske i Belgije u kojoj je prognozirao da Turska neće izgubiti. Portugal je slavio s 3-0.

Bičanić je tako imao učinak 3/4, no to mu nije pomoglo da dođe do pobjede budući da je Dananić bio perfektan, sa sva četiri pogođena para. Još u petak, pogodio je da će Slovačka i Ukrajina zabiti (najmanje) svaki po gol, a jučer mu je sve išlo 'po špagiu'. Za utakmicu Gruzija - Češka (1-1) prognozirao je najmanje dva gola po utakmici, a najveći tečaj imao je na utakmici Turske i Portugala. Dananić je, naime, prognozirao dvoznak na Portugal i najmanje tri gola po utakmici. Nakon pšto su mu prošla ta tri para, posljednji, između i Belgije i Rumunjske (2-0) bio je puko odrađivanje posla.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je pogođeni tečaj Miroslava Bičanića od 3.15, Germania će donirati po 315 eura Inkluzivnoj kući Zvono - Belišće. Domagoj Dananić je pogodio tečaj 9.02, dakle Germania će 902 eura uplatiti 'Srcu' - Udruzi djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji - Sveti Ivan Zelina.

Osim navedenih pojedinačnih, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Germanijak je dosad skupio 2000 eura, a Classic Hrvatska 1000 eura. Za Classic Hrvatsku ‘osvajači’ su, ponovimo, Jerkan i Vulić, a za Germanijak u prva tri kola Lesički, Sučić, Ničota i Dananić.

Slijedi nam dvoboj Jurice Vranješa (Classic Hrvatska) i Ivana Mušleka (Germanijak).

Na ovaj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici, a svakako ne treba zaboraviti da listiće koje vidite u okršaju Classic Hrvatske i Germanijaka možete i vi odigrati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićgermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacijakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti