Germania
Germania

Grci dominiraju na tribinama u Milanu, dvoranom se ori "Hellas, Hellas!"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.09.22. | 17:17

Velika su očekivana od Giannias i društva u domovini

Milanski Mediolanum Forum prima nešto manje od 13 tisuća gledatelja, a na utakmici Hrvatske i Grčke u skupini C, Grci su iza svojih leđa imali potporu oko pet tisuća grla.

Već smo ranije čuli kako su Grci zaluđeni svojom reprezentacijom, ali nismo mogli pretpostaviti kako će baš ovakva dominacija Grka biti na tribinama.

Hellas, Hellas!”, odzvanjalo je dvoranom u kojoj su uglavnom dominirale grčke zastave i pjesme.

Bilo je, međutim, i ponešto hrvatskih navijača, vidjeli smo nekolicinu hrvatskih zastava iz Županje i Umaga, no s obzirom da su bili raštrkani po raznim sektorima dvorane te brojčano debelo nadjačani, do ušiju izabranika Damira Mulaomerovića je samo dolazila pjesma Grka.

Jasno, ponajveći superstar Eurobasketa Giannis Antetokounmpo privukao je i interes nepristranih promatrača, pa se najčešće njegovo ime skandirali pod svodom Mediolanum foruma.

No svaki koš grčkih reprezentativaca dizao je dvoranu na noge uz zaglušujuću buku.

Čuli smo i od grčkih kolega kako u u domovini velika očekivanja od nacionalne selekcije, da se već sada u Milanu očekuje velika podrška, a da će u nokaut fazi u Berlinu to biti prava opsada.

Grci su i prije nego je utakmica startala odnijeli veliku pobjedu, onu na tribinama. Šteta što i hrvatski navijači nisu doputovali u Milano na ovaj sjajan meč na startu skupine C.


Tagovi

EurobasketEuroBasket 2022Hrvatska košarkaška reprezentacijaGiannis Antetokounmpo

Ostale Vijesti