Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Cibona imenovala novog trenera, vodio je Hrvatsku sa Šarićem do zlata

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.08.23. | 08:48

Konačno stižu vijesti iz Cibone.

Dugo smo čekali da se netko iz Cibone oglasi po pitanju slaganja rostera za novu sezonu. Cijelo ljeto iz kluba su najavljuvali da javnost pričeka blagdan Velike Gospe, a to se na kraju, doista i obistinilo i jučer su iz kluba objavili dvije važne novosti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je stigao američki 26-godišnji razigravač Alex Stein, jučer kasno navečer stigla je i informacija kako je Jakša Vulić preuzeo kormilo posrnulog velikana. Znalo se to već nekoliko tjedana, ali od jučer je dobilo i službenu potvrdu.

59-godišnji Splićanin iza sebe ima bogatu trenersku karijeru u Hrvatskoj i inozemstvu. Na domaćim parketima kao glavni trener vodio je Hiron, Cedevitu, Dubravu, Split, Bosco i Zabok, a u Cedeviti je jedno vrijeme radio i kao pomoćni trener legendarnom Boži Maljkoviću.

Osim toga, trenirao je klubove u Bosni i Hercegovini, Sloveniji te Saudijskoj Arabiji. Krunu dosadašnje karijere doživio je 2012. godine kada je kao izbornik odveo juniorsku reprezentaciju Hrvatske predvođenu Darijom Šarićem do europskog naslova.

Sezonu u ABA ligi Vulić i Cibona počinju krajem rujna, kada će u prvom kolugostovati kod Borca u Čačku. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

CibonaJakša Vulić

Ostale Vijesti