Željko Šakić: Danas idemo po naslov prvaka nakon četiri godine!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.05.17. | 15:15

Željko Šakić je u razgovoru za Germanijak najavio četvrtu utakmicu finala doigravanja.

Danas će se u dvorani II Doma sportova s početkom u 20 sati odigrati četvrta utakmica finala prvenstva Hrvatske u košarci. Cibona vodi protiv Cedevite 2:1. Domaćin Cedevita mora slaviti ako želi ostati u borbi za obranu naslova, dok Cibona pobjedom može osigurati naslov već danas i prekinuti trogodišnju dominaciju Cedevite.

Pred veliki gradski derbi porazgovarali smo s najboljim ovosezonskim igračem Cibosa, Željkom Šakićem.

„Cedevita će u večerašnjoj utakmici sigurno biti pod pritiskom jer za razliku od nas nemaju pravo na pogrešku, ali mi ćemo danas dati sve od sebe kako bismo već danas osvojili naslov prvaka. Iako nas muči umor i ozlijede, danas ćemo biti maksimalno motivirani i sigurno ćemo smoći snage da pobijedimo i budemo prvi.  Vjerujem da će Cibona nakon četiri godine ponovno biti prvak države“, rekao nam je Šakić

Finale prvenstva Hrvatske je iznimno dobro posjećeno, a puna dvorana očekuje se i danas u popularnoj Dvojci koja ima kapacitet od 3.100 mjesta.

„Sigurno da Zagrepčani tradicionalno vole košarku i Cibonu i očekujem punu dvoranu i da ćemo imati veliku podršku s tribina“.

Šakić je rođeni Zagrepčanin koji je ove sezone igra za Cibonu i ima jako dobar učinak, od od gotovo 16 poena, 7 skokova i 2.7 asistencija, no još uvijek čeka prvi trofej s Cibosima.

„Uvijek može biti bolje, ali mislim da s obzirom na to da smo igrali tri lige i preko 70 utakmica, mogu sve u svemu biti jako zadovoljan. Prvenstveno zato jer nije bilo velikih ozljeda“, rekao nam je za kraj kratkog razgovora Šakić.

Cedevita (petorka): Bilan, Tomas, Krušlin, Musa, Boatright

Cibona (petorka): Žorić, Šakić, Rozić, Bošnjak, Reyenolds

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Željko Šakić

Ostale Vijesti