Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports
Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports

VIDEO Timberwolvesi 'breaknuli' prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 08:01

Momčad iz Minnesote u doigravanju još ne zna za poraz.

Nakon što su Minnesota Timberwolvesi s 4-0 u seriji pomeli Phoenix Sunse, sada su sjajno krenuli i u polufinalnoj seriji Zapada u kojoj su sa 106-99 slavili na gostovanju kod Denver Nuggetsa. Apsolutni junak gostujućeg sastava bio je Minnesotin superstar Anthony Edwards koji je ubacio 43 poena i pridodao sedam skokova, tri asistencije, dvije blokade i oduzetu loptu. Ključni igrači gostiju bili su još Mike Conley s 14 poena, 10 asista u četiri skoka, Karl-Anthony Towns koji je uabcio 20 poena uz četiri skoka, tri asista te Rudi Gobert koji je ubacio samo šest poena, ali je zabilježio 13 skokova te po tri asistencije i blokade.

Nikola Jokić ostao je blizu double-double učinku, ubacio je 32 poena i zabilježio devet asistencija, osam skokova i tri oduzete lopte, ali od suigrača u pomoć mu je uskočio tek Michael Porter Jr. te će Nuggetsi za dva dana morati odigrati puno bolju utakmicu ako u Minnesotu ne žele otići sa zaostatkom od 0-2.

U noći s nedjelje na ponedjeljak odigrat će se prve utakmice četvrtfinala između New York Knicksa i Indiane Pacersa te Oklahome City Thundera i Dallas Mavericksa, a posljednji par četvrtfinala još nije poznat budući da Boston čeka boljega iz majstorice Cleveland Cavaliers - Orlando Magic koja se također igra večeras.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBAMinnesota TimberwolvesAnthony EdwardsNikola JokićDenver Nuggets

Ostale Vijesti