Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO

VIDEO Super Mario majstorski asistirao Musi u Realovoj pobjedi u polufinalnoj seriji protiv Barce

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 11:26

Obojica su postigli po 10 koševa

Košarkaši Real Madrida su poveli u polufinalnoj seriji španjolskog prvenstva protiv najvećeg rivala, Barcelone, i to nakon što u nedjelju nisu obranili naslov prvaka u Euroligi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, Madriđani su pokazali pobjednički mentalitet i upisali uvjerljivu pobjedu rezultatom 97-78 i tako su poveli s 1-0 u seriji na tri pobjede.

Madrid je započeo Clásico pulsirajućim tempom. Bijeli su otvorili sa 17 poena u četiri minute uz gotovo 80 postošuta. Savršenu četvrtinu sa 7 koševa bez promašaja i 4 asistencije imao je Campazzo. Na kraju je i najbolji u momčadi Reala bio Facundo Campazzo s 20 poena (5/7 iz igre, 8/8 slobodna bacanja) i 10 asistencija. Walter Tavares je također imao double-double učinak – centar s Zelenortskih otoka upisao je 18 poena (8/9 iz igre) i 15 skokova. Gershon Yabusele ubacio je 16 poena, Sergio Llull ukupno 14, a pobjedi Reala pridonijeli su Mario Hezonja i Džanan Musa sa po 10 koševa.

Baš su Musa i Hezonja bili autori jedne od najljepših sekvenci. Hrvatski košarkaš je nevjerojatnom asistencijom preko cijelog terena pronašao reprezentativca Bosne i Hercegovine koji je s lakoćom položio, a zahvalio se Hezonji simpatičnim salutiranjem. Video pogledajte OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Real Madrid košarkaBarcelona košarka

Ostale Vijesti