VIDEO: Šarić odličan u važnoj pobjedi Efesa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.04.15. | 23:01

Odigrana su i tri preostala susreta pretposljednjeg, 13. kola Topa 16 Eurolige, a u sve tri utakmice pobjede su odnijeli domaćini.

Sjajnu večer u 86:78 pobjedi Efesa nad Armani Milanom imao je hrvatski reprezentativac Dario Šarić, koji je bio dobro raspoložen te je za 27 minuta provedenih na parketu, ubacio 14 poena, imao sedam skokova i ubilježio je tri asistencije.

Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper za 20 minuta nije uspio postići poen, ali je imao pet asistencija i jedan skok. Iako je talijanska momčad vodila i deset koševa razlike u drugom poluvremenu, Thomas Heurtel je bio junak turskog sastava koji je na kraju sa 26 poena vodio svoju momčad do važne pobjede. Efes je naime ostao u igri za prolaz u četvrtfinale. Dijeli četvrto mjesto sa Laboral Kutxom i u posljednjoj utakmici s Fenerbahčeom mora doći do pobjede.

U drugom susretu ove F skupine, CSKA je u Moskvi sa 76:70 bio bolji od Olympiakosa te je ubilježio i 11. pobjedu u Topu 16. Moskovljani su tako zadržali vodstvo, dok je grčki sastav, u čijim je redovima dugi Amerikanac s hrvatskom putovnicom Oliver Lafayette postigao šest koševa, imao pet asistencija i četiri skoka, treći i siguran je putnik u četvrtfinale.

U grupi E, u dvoboju momčadi koje su već izgubile sve šanse za prolaz u četvrtfinale, uspješniji je bio Žalgiris, koji je sa 76:70 svladao Crvenu Zvezdu i ubilježio svoju četvrtu pobjedu.

Euroliga, rezultati:

Skupina E:

Žalgiris - Crvena Zvezda 76:70

Skupina F:

Anadolu Efes - Armani Milano 86:78
CSKA - Olympiakos 76:70

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

KK Crvena zvezdaŽalgirisCSKA Moskvaarmani milanoEuroligaAnadolu EfesDario Šarić

Ostale Vijesti