VIDEO: Kapetan Cibone laktom u glavu udario mladog igrača Zadra

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.05.16. | 15:52

Puno je strasti jučer bilo na košarkaškoj utakmici između Zadra i Cibone.

Zadrani su pobijedili sa 73:70 i tako izjednačili polufinalnu seriju doigravanja za prvaka Hrvatske na 1:1, a utakmicu je obilježilo i nekorektno navijanje domaćih navijača koje je trenera Cibone Damira Mulaomerovića nagnalo na buran prosvjed.

„Ovo je sramota za vas, ovo je sramota za grad, za Zadar“, izjavio je, između ostalog, Mulaomerović nakon utakmice na kojoj se dogodio još jedan ružan detalj.

Naime, u posljednjim trenucima utakmice mladi Lovre Bašić išao je na jedno polaganje te ga promašio, a u padu ga je Marin Rozić udario laktom u glavu. Pokušao je kapetan Cibone zaustaviti šut mladog Zadranina, ali pri tome nije 'zaustavio ruku' neko snažno udario Bašića. Igra je nastavljena, Rozić se ponašao kao da se ništa nije dogodilo, a sve je zaustavljeno tek nakon nekoliko desetaka sekundi kada je Zadar uspio postići koš.

U tom trenutku Bašić je sjedao izvan parketa, iz glave mu je curila krv, a Rozić se u niti jednom trenutku nije došao ispričati za ono što je napravio što mu nikako ne ide na čast, baš kao što je i mladi Bašić mogao bez sočnih psovki kojim je počastio svojeg protivnika…

(Screenshot: Video)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marin RozićLovre Bašić

Ostale Vijesti