Kevin Jairaj-USA TODAY Sports
Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

VIDEO Dončić i Irving nadigrali Edwardsa, Dallas 'breaknuo' Minnesotu!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.05.24. | 08:01

Momčad iz Teksasa povela u finalu Zapada.

Sinoć se odigrala prva utakmica finala Zapadne konferencije NBA lige u kojoj su Dallas Mavericksi kao gosti slavili kod Minnesote Timberwolvesa u jednoj vrlo izjednačenoj utakmici 108-105 i tako ostvarili važnu pobjedu na gostujućem parketu.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Maverickse su do pobjede predvodila dva superstara, Luka Dončić ubacio je 33 (od čega 15 u posljednjoj četvrtini) uz osam asistencija, šest skokova, tri ukradene lopte i blokadu, a Kyrie Irving zabio je 30 uz pet skokova, četiri asista u blokadu.

"Rekao sam sam sebi: ‘Moramo dobiti ovu utakmicu‘. Morao sam se u zadnjoj četvrtini puno popraviti budući da u prve tri nisam bio dobar", rekao je nakon utakmice Dončić.

Dallas je sjajno neutralizirao napadački učinak Anthonyja Edwardsa koji je na kraju pogodio 6 od 16 ubačaja i zabio 19 poena uz 11 skokova, osam asistencija i dvije ukradene lopte. Najbolji strijelac kod domaćina bio je Jaden McDaniels s 24 poena, četiri skoka i tri asistencije. No, to nije bilo dovoljno za prvu pobjedu u seriji.

Druga utakmica finala Zapada igra se u noći s četvrtka na petak u Minnesotu, a večeras je na rasporedu druga utakmica finala Istoka između Boston Celticsa i Indiane Pacersa. Boston vodi s 1-0 u seriji.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBADallasNBA doigravanjeMinnesota TimberwolvesLuka DončićKyrie IrvingAnthony Edwards

Ostale Vijesti